Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO City Great Vehicles 60251 Monstertruck

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 154:-
I lager
SKU
12192-7
   

Barn som gillar höghastighetsfordon kommer att älska leksetet LEGO® City Monstertruck (60251). Unga förare kan visa upp sin körskicklighet och göra häftiga svängar, stora hopp och grymma landningar i rasande fart. Och med de coola dekorationerna med monsterhuggtänder kan barn visa upp denna monstertruckleksak.

Cool byggleksak för barn - Du hittar bygginstruktioner för denna LEGO City Monstertruck i lådan. Eller så kan du gå online och ladda ner Instructions PLUS, en del av LEGO Life appen för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide, med fantastiska verktyg för att zooma och rotera, kan snabbt förvandla unga LEGO byggare till mästerbyggare! Alla fantastiska fordon i LEGO City Barn växer upp med fantastiska fordon omkring sig, på land, i luften och vattnet. Med LEGO City Great Vehicles lekseten kan de utforska sina favoritfordon på nära håll. Dessa realistiska byggleksaker inspirerar till fantasifulla lekar som skildrar det verkliga livet på ett roligt och spännande sätt.

 • Introducera barn från 5 år till den spännande LEGO® City världen med detta monstertruckset – utformat för att inspirera till fantasifulla rollekar som skildrar det verkliga livet på ett roligt och spännande sätt.
 • Vad finns i lådan? Det robusta byggsetet LEGO® City Great Vehicles Monstertruck med plats för förarminifiguren bakom ratten. Perfekt för självständiga höghastighetslekar.
 • Med stora däck och färgglada dekorationer med monsterhuggtänder kan denna robusta monsterleksak både lekas med och visas upp! Barn kan också kombinera detta set med andra LEGO® originalset för extra skoj.
 • Byggsetet LEGO® City Monstertruck (60251) är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 5 år och till pojkar och flickor som älskar leksaksbilar. Kräver endast grundläggande byggkunskaper.
 • Denna LEGO® City Monstertruck är 6 cm hög, 10 cm lång och 6 cm bred när den är färdigbyggd, så det finns massor av plats för förarminifiguren inuti hytten.
 • Behöver den batterier? Nej, denna byggleksak drivs av små barn med stor fantasi – öppna bara påsarna med klossar och lekarna kan börja direkt!
 • Denna barnleksak innehåller en enkel, tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för blivande byggare. Finns i gratisappen LEGO® Life för smarta enheter.
 • Släpp loss allt skoj och all spänning i LEGO® City Great Vehicles seten – med byggnader, fordon och karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar samtidigt som de hjälper barn att utveckla fysiska förmågor och självförtroende.
 • LEGO® byggklossar är utformade för att uppfylla de högsta branschstandarderna för att säkerställa att LEGO City lekseten är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® City delar för att se till att varje byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H6 x L10 x B6 cm
 • Antal delar: 55
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60251
EAN5702016644463
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.