Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO City Great Vehicles 60249 Sopmaskin

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 128:-
I lager
SKU
12192-6
   

Barn kommer att älska att låtsas vara vardagshjältar med setet LEGO® City Sopmaskin (60249). Den här häftiga leksaksbilen har realistiska borstar som snurrar när den knuffas framåt, plus soptunna, spade och en förarminifigur. Lägg bara till en ung byggare med stor fantasi och låt lekarna börja.

Fantastiskt byggset för barn - Denna coola byggleksak innehåller Instructions PLUS – del av gratisappen LEGO Life för smartphones och surfplattor. Den här interaktiva bygguiden, med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera, hjälper snabbt unga LEGO byggare att bli mästerbyggare. LEGO City Great Vehicles – Coola leksaker för barn Barn växer upp med fantastiska fordon omkring sig, på land, i luften eller vattnet – och med LEGO City Great Vehicles seten kan de utforska dem på nära håll! Dessa roliga byggset inspirerar till fria, fantasifulla lekar där barn kan återskapa scenarier som skildrar det verkliga livet på ett roligt och spännande sätt.

 • Den här sopmaskinsleksaken är perfekt som introduktion till den spännande LEGO® City världen. Perfekt för barn från 5 år och utformad för att inspirera till fria, fantasifulla rollekar baserade på verkliga scenarier.
 • Vad finns i lådan? En cool LEGO® City Sopmaskin med plats för förarminifiguren, plus soptunna, spade och banan. Allt ett barn behöver för roliga, självständiga lekar.
 • Denna sopmaskinsleksak har realistiska borstar som snurrar när den knuffas framåt. Barn kan också kombinera detta set med andra LEGO® originalleksaker för roliga lekar och coola modeller att visa upp.
 • Detta LEGO® City (60249) lekset är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 5 år och för pojkar och flickor som älskar leksaksfordon. Kräver endast mycket grundläggande byggkunskaper.
 • Sopmaskinen är 6 cm hög, 10 cm lång och 7 cm bred, med plats för föraren i hytten och för den hala bananen bak.
 • Sopmaskinsbyggsetet för barn kräver inga batterier – så lekarna kan börja direkt!
 • Denna sopmaskin innehåller Instructions PLUS – en interaktiv bygguide som hjälper unga byggare att bli mästerbyggare! Finns i gratisappen LEGO® Life för smarta enheter.
 • LEGO® City Great Vehicles seten innehåller funktionsrika fordon och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla rollekar när barn skapar fria äventyr i verklighetstrogna miljöer.
 • LEGO® City byggset uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att dessa roliga leksaker kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, repar och sträcker vi LEGO® City byggleksaker för att se till att varje set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H6 x L10 x B7 cm
 • Antal delar: 89
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60249
EAN5702016650075
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.