Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Great Vehicles 60219 Hjullastare

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 132:-
I lager
SKU
12182-76
   

Ta på hjälmen och börja jobba! Använd hjullastaren för att dra loss staketet från marken. Ta sedan tryckluftsborren för att krossa betongen och städa upp efter dig med skopan. Det är en hektisk dag för byggarbetarna i LEGO® City!

  • Antal delar: 88
  • Rek.ålder: från 5 år
  • Mått hjullastare: H7 x L12 x B5 cm

Klättra in i hytten och börja bygga med den spännande hjullastaren! 

Innehåller:

  • LEGO City Hjullastare med höjbar lyftarm fram, lutbar skopa och störtbåge
  • Vägarbetarminifigur
  • Tryckluftsborr, litet staket och betonghög
Mer information
Modell60219
EAN5702016369519
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.