Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Fire 60282 Brandkårsenhet

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 541:-
I lager
SKU
12202-9
   

Boom! Hjälp! Forskaren har spillt kaffe som har orsakat en brand i labbet! Följ med LEGO® City tv-hjältarna Bob och Feldman när de skyndar till stadens industripark. Styr den coola brandbilen till rätt position och skicka ut brandmansroboten Toastie med sin kraftfulla vattenkanon. Greppa sedan brandsläckaren, kliv in i liften och hjälp LEGO City brandkårsenheten att rädda dagen!

Det spännande leksetet LEGO® City Brandkårsenhet (60282) innehåller en klassisk brandbil med fungerande lift. Barn får också en rad LEGO City tv-karaktärer, som Bob, Feldman och brandmansroboten Toastie, komplett med vattenkanon som skjuter vattendelar. Transportera din lilla hjälte till hjärtat av tv-serien LEGO City Adventures där han eller hon får bestämma manus! Perfekt byggleksak för barn från 5 år Du hittar enkla bygginstruktioner till detta LEGO City lekset i förpackningen. Du kan också ladda ner Instructions PLUS, en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera förvandlar snabbt barn till mästerbyggare! Kreativ lek för barn LEGO City brandlekset erbjuder en värld full av skoj där kreativiteten kan blomstra, med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och spännande karaktärer som inspirerar till fantasifulla lekar baserade på verkliga scenarier.

 • Barn kan iscensätta berättelser från den populära tv-serien LEGO® City Adventures med leksetet LEGO City Brandkårsenhet (60282), med realistiska fordon och roliga karaktärer från tv-serien.
 • Vad finns i lådan? En cool leksaksbrandbil med fungerande skylift, vetenskapslabb med stapelbara LEGO® flammor, plus karaktärerna Bob, Feldman och brandkårsroboten Toastie från LEGO City tv-serien.
 • Barn kan höja brandbilens skylift, skjuta vattendelar från roboten Toastie för att släcka LEGO® flammorna och iscensätta berättelser med roliga karaktärer från LEGO City tv-serien.
 • Detta högkvalitativa lekset är imponerande som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn som gillar tv-serien LEGO® City Adventures och älskar kreativa lekar.
 • När den är färdigbyggd är brandbilen (med skyliften infälld) 10 cm hög, 33 cm lång och 6 cm bred.
 • Brandbilen har ett förvaringsutrymme för brandbekämpningstillbehör, plus ett släp med ramp för att transportera brandkårsroboten Toastie. Med 3 brandmansminifigurer med hjälmar.
 • Med enkla bygginstruktioner och Instructions PLUS – en interaktiv guide för unga byggare som är en del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter.
 • LEGO® City brandseten främjar fantasifulla rollekar och fria äventyr i realistiska miljöer med detaljerade byggnader, coola fordon och roliga karaktärer som barn älskar.
 • Har du någonsin undrat hur LEGO® klossar kan sättas ihop och dras isär så lätt? Det är för att LEGO delar tillverkas för att uppfylla branschens strikta kvalitetsstandarder.
 • LEGO® delar testas noggrant för att säkerställa att alla LEGO byggset uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 380
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell60282
EAN5702016911558
VarumärkeLEGO

Släck bränder

Skjut iväg vattenelement för att släcka elden!

Inspirerar till lek

En klassisk brandbil med en svängbar stege.

Flera scener

Bl.a. ett fysiklaboratorium med massor av tillbehör.

LEGO City Fire Command Unit
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.