Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Fire 60281 Brandräddningshelikopter

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 287:-
I lager
SKU
12202-8
   

Skynda – kraftverket brinner! Följ med brandmanspiloten och LEGO® City tv-hjälten Clemmons på brandbekämpningsäventyr i industriparken. Mobilisera brandmotorcykeln, lasta på båren och skicka iväg brandräddningshelikoptern. Hjälp Clemmons med brandsläckaren, kör helikoptern till rätt position och använd de häftiga vattenkanonerna för att släcka elden högst upp i tornet!

En överraskning för alla som gillar tv-serien LEGO® City Adventures – leksetet LEGO City Brandräddningshelikopter (60281) innehåller en leksakshelikopter, en motorcykel och ett kraftverk med stapelbara LEGO flammor för stora bränder! Barn kan avfyra helikopterns vattenkanon för att släcka elden och njuta av roliga rollekar med 3 minifigurer: arbetare, helikopterpilot och LEGO City tv-hjälten Clemmons. Coolt LEGO set för barn från 5 år Du hittar bygginstruktioner till detta LEGO City set i förpackningen. Du kan också ladda ner Instructions PLUS, en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med grymma visningsverktyg för att zooma och rotera förvandlar unga LEGO byggare till mästerbyggare! Perfekt present till kreativa barn LEGO City brandseten erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som stimulerar till fantasifulla, fria rollekar baserade på verkligheten.

 • En överraskning för vardagshjältar från 5 år. Leksetet Brandräddningshelikopter (60281) är perfekt för barn som älskar coola brandräddningsfordon och för fans av tv-serien LEGO® City Adventures.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en leksakshelikopter, en motorcykel, ett kraftverk och LEGO® bränder, plus 3 minifigurer, inklusive Clemmons från tv-serien LEGO City Adventures.
 • Barn kan stapla LEGO® flammorna för att skapa stora bränder och sedan avfyra helikopterns vattenkanon för att släcka bränderna och skapa berättelser från tv-serien LEGO City Adventures med 3 roliga minifigurer.
 • En fantastisk present för alla tillfällen. Detta brandkårslekset erbjuder oändliga timmar av lek för LEGO® City fans och barn från 5 år som älskar fantasifulla lekar. Kräver endast grundläggande byggkunskaper.
 • När den är färdigbyggd är helikoptern 10 cm hög, 26 cm lång och 9 cm bred.
 • Med LEGO® tillbehör som en bår (i helikopterns lastutrymme), brandmanshjälm, skiftnyckel och säkerhetshjälm.
 • Med en enkel, tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för unga byggare. Del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter.
 • LEGO® City brandseten främjar fantasifulla rollekar med detaljerade byggnader, coola fordon, roliga karaktärer och miljöer som skildrar verkligheten på ett roligt och fantasifullt sätt.
 • Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • Alla LEGO® delar testas noggrant för att säkerställa att varje byggset uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 212
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60281
EAN5702016911541
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.