Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Fire 60279 Brandbil

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 136:-
I lager
SKU
12202-6
   

Nödsituation! Brand! Hjälp! Följ med LEGO® City brandmannen i den coola brandbilen och skynda till platsen. Hjälp – vägen är blockerad av brinnande träd! Det är inga problem för detta grymma fordon. Använd fordonets styrningsfunktion för att flytta de brinnande stockarna med plogen. Hämta sedan brandsläckaren för att släcka branden. Bra jobbat! Ännu en hektisk dag för LEGO City hjältarna.

Gör barns lek ännu mer spännande med leksetet LEGO® City Brandbil (60279). De kan styra brandbilen genom att luta den åt vänster och höger, flytta de brinnande LEGO stockarna med plogen och skjuta vattendelar för att släcka branden. Med en LEGO City brandman på plats kommer denna byggleksak verkligen att väcka barns fantasi. Rolig och enkel att bygga Denna leksaksbrandbil innehåller både tryckta bygginstruktioner och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper snabbt unga LEGO byggare att bli mästerbyggare. Väck barns kreativitet Med LEGO City brandseten kan barn njuta av fria äventyr och actionspäckade scenarier som skildrar verkliga situationer. Det breda utbudet av funktionsspäckade byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer låter barn upptäcka en värld där kreativitet och fantasi kan blomstra.

 • Denna leksaksbrandbil är en bra introduktion till den spännande LEGO® City världen, där barn kan bli vardagshjältar när de iscensätter realistiska brandkårsäventyr. Lämplig för barn från 5 år.
 • Vad finns i lådan? Leksetet LEGO® City Brandbil (60279) innehåller en brandbil som går att styra, med plog och brandslang, flammande LEGO stockar och en brandmansminifigur med en cool hjälm.
 • Barn kan styra brandbilen genom att luta den åt höger eller vänster, svepa bort LEGO® flammorna med plogen framtill och skjuta vattendelar från den knoppskjutande vattenslangen för att släcka elden.
 • Detta LEGO® brandkårsset är en perfekt liten gåva för alla tillfällen. Den passar utmärkt för pojkar och flickor från 5 år och kräver bara grundläggande byggkunskaper.
 • När den är färdigbyggd är brandbilen 6 cm hög, 10 cm lång och 5 cm bred.
 • Med LEGO® tillbehör som megafon, brandhjälm och stockar med flamdelar.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva bygguide hjälper barn att bli mästerbyggare!
 • LEGO® City brandseten innehåller färgglada byggnader, coola fordon och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla rollekar när barn skapar fria äventyr i miljöer som liknar det verkliga livet.
 • Letar du efter en högkvalitativ barnleksak? Alla LEGO® City delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • Med säkerhet främst. LEGO® City klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 87
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60279
EAN5702016912043
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.