Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO City Fire 60248 Räddning med brandhelikopter

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 257:-
I lager
SKU
12192-1
   

Ett grymt byggset för barn som älskar actionleksaker – setet LEGO® City Räddning med brandhelikopter (60248) innehåller en helikopter med dragsnöre som verkligen kan flyga, plus en utryckningsfyrhjuling och en brandscen. Barn kan njuta av rollekar med 3 minifigurer, inklusive en arbetare med cool svetsmask, en helikopterpilot och LEGO City tv-hjälten och brandchefen Freya McCloud.

Cool byggleksak för barn - Om du letar efter en perfekt julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva för barn som älskar actionleksaker behöver du inte leta längre. Med enkla bygginstruktioner kan även unga LEGO byggare dyka rakt ner i en fördjupande och självständig bygg- och lekupplevelse, skapa rollekar med de roliga karaktärerna och starta brandhelikoptern med dragsnöre som är ny för januari 2020! LEGO City brandseten LEGO City brandlekseten innehåller ett brett utbud av funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som tar barn till en värld där kreativiteten och fantasin kan blomstra.

 • Ge din vardagshjälte all spännande action från LEGO® City världen med leksetet Räddning med brandhelikopter (60248), med en leksakshelikopter med dragsnöre, en fyrhjuling och mycket mer. Lekarna kan börja så fort barnen öppnar lådan.
 • Actionspäckade lekar väntar, med en cool flygande helikopter med dragsnöre, räddningsfyrhjuling och ett brinnande rör, plus 3 minifigurer, inklusive pilot, olycksbenägen arbetare och LEGO® City tv-hjälten och brandchefen Freya McCloud.
 • Barn kan starta leksakshelikoptern med dragsnöre som är ny för januari 2020, med pilotminifigur, och återskapa LEGO® City tv-scener med brandchefen Freya McCloud. Detta set är kompatibelt med alla LEGO originalset.
 • Letar du efter coola leksaker för barn från 5 till 8 år? Detta brandmanslekset är perfekt som present till LEGO® City fans och barn som älskar actionfyllda rollekar. Kräver endast mycket grundläggande byggkunskaper.
 • Leksakshelikoptern med dragsnöre är 6 cm hög, 19 cm lång och 12 cm bred när den är färdigbyggd, medan fyrhjulingen är 4 cm hög, 8 cm lång och 4 cm bred.
 • Inga batterier behövs! Denna LEGO® leksak drivs av ett dragsnöre och barns fantasi. Så öppna bara påsarna med LEGO klossar och låt all brandmansaction börja direkt!
 • Det är lätt att börja bygga med denna LEGO® City byggleksak. Den innehåller en enkel bygguide som hjälper nya LEGO byggare att njuta av fördelarna med att självständigt skapa modellerna.
 • LEGO® City brandseten främjar fantasifulla rollekar och fria äventyr i miljöer som liknar det verkliga livet, med detaljerade byggnader, coola fordon och roliga karaktärer som barn älskar.
 • Har du funderat över hur LEGO® klossar kan vara så lätta att sätta ihop och dra isär gång på gång? Det beror på att varje LEGO City lekset är utvecklat för att uppfylla de högsta branschstandarderna och våra strikta kvalitetskriterier.
 • Varje LEGO del genomgår rigorösa tester för att säkerställa att den uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H6 x L19 x B12 cm
 • Antal delar: 93
 • Rek.ålder. från 5 år
Mer information
Modell60248
EAN5702016704228
VarumärkeLEGO
Ålder5-10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.