Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

LEGO City Fire 60216 Brandkåren i centrum

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 105:-
Tillfälligt slut
SKU
12182-86

Följ med brandkårens hjältar och upplev spänningen i centrum!

Hämta din brandmansutrustning – det är dags att rädda dagen! Byggarbetarna i LEGO® City har råkat välta en lyktstolpe och det har bö rjat brinna på en byggarbetsplats i centrum. Slå på stegbilens blåljus och siren och skynda till branden. Hallå, det är bäst att flytta den portabla toaletten ur vägen med kranen. Oj! Ursäkta så mycket!

Använd den pålitliga brandyxan för att hugga hål i brädorna så att den fjärrstyrda roboten R.O.S.-T3 kan bekämpa elden. Fäll ut stegen och använd vattenpumpen för att släcka elden på den brinnande byggnadens tak. Kan du bekämpa elden innan den blir omöjlig att släcka? Det är en ny spännande dag för LEGO Citys brandkår!             

 • Antal delar: 943
 • Rek.ålder: från 6 år

Skydda invånarna i LEGO® City med det fantastiska setet 60216 Brandkåren i centrum, som innehåller en stor stegbil med en fungerande ljus- och ljudkloss som är ny för januari 2019, utfällbar och roterande stege och brandslang med pump med vattenjetfunktion som är ny för januari 2019.

Det här spännande setet innehåller dessutom en trevåningsbyggnad med tak, en byggarbetsplats med staket, en fallande lyktstolpe och en portabel toalett med avtagbar över- och framdel, samt en fristående kran med roterande arm och fungerande vinsch.

Setet innehåller även en räddningshelikopter med öppningsbar cockpit och den fjärrstyrda roboten R.O.S.-T3, som båda har en treknoppskanon som är ny för januari 2019, en motorcykel med plats för varningslampor och 7 minifigurer.

Innehåll:

 • Trevåningsbyggnad med byggarbetsplats
 • Stegbil med ljus- och ljudkloss
 • Räddningshelikopter
 • 7 LEGO® City minifigurer: 2 byggarbetare, en pilot och 4 brandmän.
 • Och mycket mer

Storlek:

 • Byggnaden med byggarbetsplats, lyktstolpe och portabel toalett är 27 cm hög, 22 cm bred och and 12 cm djup.
 • Stegbilen är 8 cm hög, 39 cm lång och 6 cm bred.
 • Kranen är 24 cm hög, 21 cm lång och 11 cm bred.
 • Helikoptern är 8 cm hög, 19 cm lång och 4 cm bred.
Mer information
Modell60216
EAN5702016369489
VarumärkeLEGO

Vattenkanon släcker branden

Använd vattenkanonerna för att bekämpa lågorna.

Häftiga fordon

Bekämpa lågorna med specialfordon och utrustning.

Actionspäckat

Denna byggsats låter fantasin flöda fritt.

Roliga funktioner

Någon blir förvånad när toalettväggarna helt plötsligt försvinner.

Verklighetstrogna detaljer

Kommer med blinkande ljus och sirener.

Enkel och rolig att bygga

Tydliga beskrivningar och numrerade påsar gör det enkelt att bygga!

LEGO City Fire Brannvesenet i aksjon
LEGO City Fire Brannvesenet i aksjon Minifigures
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.