Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO City Fire 60214 Brandkårsutryckning till hamburgerrestaurang

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 372:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
12182-84
   

Rädda hamburgarna! Skylten på hamburgerrestaurangen i LEGO® City har börjat brinna och ägaren behöver din hjälp. Ta med syrgastuben, hoppa in i brandbilen och kör till restaurangen medan din brandmanskollega åker i förväg på motorcykeln. När du är framme siktar du med pumpen för att bekämpa elden. Kan du släcka den innan hamburgerrestaurangen brinner ner? Och glöm inte att släcka den brinnande soptunnan!

  • Antal delar: 327
  • Rek.ålder: från 5 år

LEGO City setet 60214 Brandkårsutryckning till hamburgerrestaurang innehåller en hamburgerrestaurang med skylt och fallande elddelar, skjutbart serveringsfönster och soptunna. 

Innehåll: 

  • Hamburgerrestaurang
  • Brandbil med minifigurhytt, roterande bakdel, riktbar pump med vattenjetfunktion, 2 förvaringsfack och en motorcykel
  • 3 minifigurer: 2 brandmän och en grillkock. 
  • brandyxa som är ny för januari 2019, 2 hjälmar med öppningsbart visir, syrgasmask, soptunna, motorcykelhjälm, liten brandsläckare och 5 byggbara elddelar

Mått:

  • Hamburgerrestaurang: H17 x B12 x D6 cm
  • Brandbil : H8 x L15 x B6 cm
Mer information
Modell60214
EAN5702016369267
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.