Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Airport 60262 Passagerarplan

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 240:-
Tillfälligt slut
SKU
04202-52

Tag plats för spännande resor till exotiska platser! Detta enorma LEGO® City Passagerarplan är förberett och redo för ombordstigning. Stjärnan Poppy Starr från LEGO City TV har anlänt i sin coola röda cabriolet! Hjälp markpersonalen att lasta ombord bilen, rulla flygtrapporna till rätt plats och visa passagerarna till deras platser. Kontrollera sedan så att ingen är på toaletten innan du dundrar iväg längs startbanan för en perfekt avgång!

Barn kan hitta på kreativa flyglekar med byggsetet LEGO® City Passagerarplan (60262), som innehåller ett stort plan med plats för pilotminifiguren och passagerarminifigurerna, inklusive sångerskan Poppy Starr från tv-serien LEGO City Adventures. Det finns till och med plats för Poppys röda cabrioletbil! Barn får också en terminalbyggnad, komplett med bagageband och kontrolltorn, plus en flygplatsbil med bilhiss. En cool flygplansleksak för barn Leksetet LEGO City Passagerarplan innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS – en del av den kostnadsfria appen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Den här interaktiva bygguiden med visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper snabbt unga LEGO byggare att bli mästerbyggare. Den kreativa LEGO City världen LEGO City Flygplats seten erbjuder en givande, rolig bygg- och lekupplevelse med realistiska byggnader, coola flygplatsfordon och grymma luftfarkoster, plus detaljerade tillbehör och roliga karaktärer som stimulerar till fria, kreativa rollekar.

 • Detta passagerarplan är perfekt som introduktion till den spännande LEGO® City världen. Perfekt för barn från 6 år och utformat för att inspirera till kreativa, självständiga lekar baserade på verkliga scenarier.
 • Vad finns i lådan? Detta passagerarplanset innehåller ett stort flygplan, flygplatsbil med bilhiss, flygtrappa, flygplatsterminal, en röd cabriolet, 8 minifigurer och en bebisfigur.
 • Innehåller ett stort modellflygplan med plats för pilotminifiguren och passagerarminifigurerna – inklusive Poppy Starr från tv-serien LEGO® City Adventures – plus en terminalbyggnad med bagageband och ett kontrolltorn.
 • Byggsetet LEGO® City Passagerarplan (60262) är perfekt som födelsedagspresent eller överraskning till barn från 6 år, och till pojkar och flickor som älskar leksaksplan och spänningen i att flyga till fjärran länder.
 • När passagerarplanet är färdigbyggt är det 18 cm högt, 54 cm långt och 44 cm brett, och terminalbyggnaden är 21 cm hög, 28 cm bred och 12 cm djup.
 • Inga batterier behövs – denna flygplansleksak drivs av små barn med stor fantasi, så att de kan börja leka direkt!ikke batterier – denne flybyggeleken drives av små barn med stor fantasi. Dermed kan leken starte umiddelbart!
 • Du hittar instruktioner till detta byggset i lådan. Eller gå online för att ladda ner Instructions PLUS – en del av den kostnadsfria appen LEGO® Bygginstruktioner. Zooma, rotera och visualisera modellen för att ge liv åt byggprocessen.
 • Alla LEGO® City Flygplats lekset uppfyller de högsta branschstandarderna och kvalitetskriterierna för att säkerställa att alla LEGO klossar och delar är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 669
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell60262
EAN5702016617962
VarumärkeLEGO

Detaljerad flygplats

Passagerare kan checka in och hämta sitt bagage.

Det roliga fortsätter ombord

Ta bort taket för att se den detaljerad inredningen.

Superhäftig röd cabriolet

Poppy Starr tar med sig bilen på semester.

Detaljerad markutrustning

Att lasta ombord en bil är inget problem!

Realistiska detaljer

Naturligtvis måste flygplatsen ha ett kontrolltorn.

Rörliga trappor till planet

Låt barnen släppa in och ut de förväntansfulla passagerarna.

LEGO City Airport Passasjerfly
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.