Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Airport 60261 Flygplats

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 688:-
I lager
SKU
04202-53
   

Kom i semesterstämning med det coola setet LEGO® City Flygplats! Vilket land ska du åka till? Glöm inte din flygbiljett! Ta något att äta från mat- och dryckesstället. Checka sedan in ditt bagage och gå mot avgångsgaten. Se bagagehanteraren lasta planet innan du kliver ombord. Luta dig tillbaka, koppla av och gör dig redo för start.

Barn kommer att älska semestervibbarna i det inspirerande leksetet LEGO City Flygplats (60261). Det innehåller inte bara en detaljerad terminalbyggnad, tankbil och bagagebil. Barn får också ett grymt charterplan med plats för piloten och passagerarminifigurerna! Och med organiserad markpersonal som håller saker rullande kan barn uppleva inspirerande flygreseäventyr varje dag, året runt. Häftig byggleksak för barn Detta 4+ set innehåller en enkel, tryckt bygguide och en speciell startkloss som hjälper barn att uppleva stoltheten i att bygga egna LEGO set. Och med gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor kan barn få Instructions PLUS – en interaktiv bygguide med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera som verkligen gör LEGO byggandet till en barnlek. Den kreativa LEGO City världen LEGO City Flygplats set erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse med realistiska fordon, detaljerade tillbehör och roliga karaktärer som stimulerar till fantasifulla, fria rollekar.

 • Detta flygplatsbyggset är perfekt som introduktion till den spännande LEGO® City världen. Perfekt för barn från 4 år och utformat för att inspirera till kreativa, självständiga lekar baserade på verkliga scenarier.
 • Vad finns i lådan? Det finns ett charterplan, en detaljerad flygplatsterminal, tankbil och bagagebil, plus minifigurer i form av pilot, 2 markmedarbetare och 3 passagerare. Lägg bara till en nypa fantasi för oändligt skoj!
 • Denna flygplatsleksak innehåller en terminalbyggnad med incheckningsområde, charterplan med plats för en pilotminifigur och 3 passagerarminifigurer, plus en tankbil och en bagagebil – en fantastisk present till barn som älskar låtsaslekar.
 • Byggleksaken LEGO® City Flygplats (60261) är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 4 år, och till pojkar och flickor som älskar leksaksplan. Kräver endast grundläggande byggkunskaper.
 • När LEGO® City Flygplats terminalbyggnad är färdigbyggd är den 16 cm hög, 24 cm bred och 9 cm djup, och charterplanet är 10 cm högt, 21 cm långt och 20 cm brett.
 • Kräver detta lekset batterier? Nej, denna byggleksak drivs av små barn med stor fantasi. Öppna bara klosspåsarna och låt leken börja!
 • Du hittar en bygguide till detta 4+ set i lådan. Eller så kan du ladda ner Instructions PLUS – en del av den kostnadsfria appen LEGO® Bygginstruktioner – med visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper barn att bli mästerbyggare.
 • Släpp loss allt skoj och all spänning i LEGO® City Flygplats seten – med funktionsrika byggnader, coola fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar samtidigt som de hjälper barn att utveckla fysiska förmågor och självförtroende.
 • Alla LEGO® City Flygplats lekset uppfyller de högsta branschstandarderna och kvalitetskriterierna för att säkerställa att alla LEGO klossar och delar är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 286
 • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell60261
EAN5702016617955
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.