Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Airport 60260 Lufttävling

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 355:-
I lager
SKU
04202-54
   

Spänningen ökar i denna LEGO® City Lufttävling. Stjärnpiloten och stjärnan från LEGO City TV, Rivera, har klivit ombord på sitt stuntflygplan och är på väg upp i skyn för att möta piloterna Xtreme och Vitarush som flyger sina snabba helikoptrar. Följ med när de susar iväg från startpylonen, svävar, gör loopar, dyker och svänger på LEGO City himlen för att underhålla publiken nedanför! Vem blir först över mållinjen?

Få barns fantasi att lyfta med leksetet LEGO® City Lufttävling (60260) med ett coolt propellerstuntplan, 2 helikoptrar med dragsnöre och 2 pyloner. Flickor och pojkar kan ha roligt när de flyger iväg med helikoptrarna och upplever actionfyllda äventyr med 3 minifigurkaraktärer – piloten Rivera från LEGO City TV plus helikopterpiloterna Xtreme och Vitarush. Fantastiskt byggset för barn Leksetet LEGO City Lufttävling innehåller en enkel byggguide och Instructions PLUS – en del av den kostnadsfria appen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper unga LEGO byggare att bli mästerbyggare. Inspirerande, kreativa, fantasifulla lekar LEGO City Flygplats leksaker erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse med realistiska fordon, detaljerade tillbehör och roliga karaktärer som stimulerar till fria, roliga rollekar.

 • Låt barns fantasi lyfta med leksetet LEGO® City Lufttävling, med 2 flygande helikoptrar med dragsnöre, 3 minifigurer, inklusive karaktären Rivera från tv-serien LEGO City Adventures, och mycket mer. 
 • Vad finns i lådan? Setet LEGO® City Lufttävling innehåller 2 helikoptrar med dragsnöre, ett stuntplan, 2 pyloner och 3 minifigurer – karaktären Rivera från LEGO City TV och LEGO City piloterna Xtreme och Vitarush. 
 • Barn kan skicka iväg helikoptrarna med dragsnöre i luften. Stuntplanet och helikoptrarna har också öppningsbara cockpitar med plats för 1 av de 3 pilotminifigurerna som ingår i detta flygplatsbyggset. 
 • Leksetet LEGO® City Lufttävling (60260) är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 5 år och för pojkar och flickor som älskar leksaksfordon. Kräver endast mycket grundläggande byggkunskaper. 
 • Stuntplanet är 8 cm högt, 20 cm långt och 20 cm brett, och varje helikopter med dragsnöre är 7 cm hög, 18 cm lång och 12 cm bred. 
 • Inga batterier behövs till detta lufttävlingsset – det drivs av barns fantasi. Behöver du hjälp med att starta helikoptrarna med dragsnöre? Skanna QR-koden i bygginstruktionerna för att se en videoguide. 
 • Detta lufttävlingsset innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide som hjälper barn att bli mästerbyggare. Ingår i den kostnadsfria appen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter. 
 • LEGO® City Flygplats seten stimulerar till fantasifulla rollekar med realistiska, funktionsrika byggnader, coola fordon och roliga karaktärer. 
 • Alla LEGO® City Flygplats lekset uppfyller de högsta branschstandarderna och kvalitetskriterierna för att säkerställa att alla LEGO klossar och delar är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång. 
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 140
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60260
EAN5702016617948
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.