Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Stuntz 60294 Stuntuppvisningslastbil

-27%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

27%
Kampanjpris 300:- 411:- Du sparar: 111,-
I lager
SKU
09212-2
   

Det högkvalitativa leksetet LEGO® City Stuntuppvisningslastbil (60294) är fullspäckat med funktioner för actionfylld lek, inklusive en flyghjulsdriven stuntcykel för att utföra spektakulära stunttrick. Barn kan aktivera motorcykeln och skicka iväg den från rampen för att träffa måltavlan så att clownen Citrus hamnar i vattentanken. Med 4 minifigurer, inklusive 3 karaktärer från tv-serien LEGO City Adventures, har barn allt de behöver för att ha skoj!

Bygg- och lekskoj för barn från 6 år

eksetet innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner, med visningsverktyg för att zooma och rotera som ger liv åt byggprocessen.

Den inspirerande LEGO City världen

LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med flyghjulsdrivna motorcyklar, coola fordon, realistiska byggnader och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla rollekar baserade på verkliga händelser. Kombinera lekseten från LEGO City Stuntz världen för ännu mer spänning!

 • Ställ i ordning för actionspäckade lekar med det högkvalitativa leksetet LEGO® City Stuntuppvisningslastbil (60294), med en flyghjulsdriven stuntcykel och roliga hinder och utmaningar för spektakulära stunttrick.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en stor lastbil med plats för start- och landningsramper, fungerande vattentank, flyghjulsdriven stuntcykel, 4 minifigurer med tillbehör och mer.
 • Den här grymma lastbilsleksaken har allt du behöver för att ordna spännande stuntuppvisningar. Barn kan aktivera och släppa iväg stuntcykeln för att aktivera vattentanksfunktionen och utföra spektakulära hopp och landningar.
 • En imponerande födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 6 år. Kombinera leksetet med andra set från LEGO® City Stuntz sortimentet för ännu fler spektakulära stunttrick!
 • När stuntuppvisningslastbilen är färdigbyggd är den 16 cm hög, 48 cm lång och 7 cm bred.
 • Inga batterier krävs. Stuntcykeln i detta lekset drivs av flyghjulsteknik – allt annat drivs av barns fantasi!
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva steg-för-steg-guide gör LEGO byggandet till en barnlek.
 • LEGO® City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med flyghjulsdrivna stuntcyklar, realistiska byggnader och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla rollekar baserade på verkliga händelser.
 • Alla LEGO® City delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® City delar och klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 420
 • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell60294
EAN5702016912579
VarumärkeLEGO
LEGO stuntz motorsykkel med flywheel LEGO stuntz motorsykkel med flywheel

Flywheel-driven stuntmotorcykel

Barn aktiverar flywheel-funktionen för att starta upp stuntmotorcykeln.

LEGO 60294 Lastebil flammer og stuntutstyr LEGO 60294 Lastebil flammer og stuntutstyr

En lastbil full av roliga detaljer

Kommer med stiliga avgasrör, flammor och grill med tänder.

LEGO Stuntz lekesett med masse stuntutstyr LEGO Stuntz lekesett med masse stuntutstyr

Fullspäckat med tuffhet

Lastbilen kommer med ramper, en stuntmotorcykel och en fungerande dunk tank.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.