Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Boost 17101 Kreativ verktygslåda

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 895:-
I lager
SKU
08173-87-2
   

Ge liv åt dina LEGO® skapelser med LEGO Boost 17101 Kreativ verktygslåda!

Ta din LEGO® byggupplevelse till en ny nivå med fantastiska LEGO BOOST Kreativ verktygslåda. Bygg och anpassa Vernie, din personliga robotvän som kan prata och låt leken börja. Prata med Vernie så kommer roboten att svara med ansiktsuttryck som visar dess humör och styr honom sedan genom en hinderbana eller se honom dansa och beatboxa. Vernie kan röra sig i alla riktningar i olika hastigheter med sina stora band, se föremål och färger, bestämma avstånd, greppa och flytta föremål, göra gester med händerna och avfyra pilar från kanonen på axeln! Vernie känner också av och reagerar på stötar och vet när du lyfter upp den.

Bygg om Vernie för att skapa M.T.R.4 (Terrängbil med multiverktyg), Gitarr4000, katten Frankie eller AutoByggaren. Alla skapelser kontrolleras via din surfplatta med gratisappen som också innehåller digitala LEGO bygginstruktioner till de 5 modellerna, plus coola aktiviteter och idéer som sätter fart på fantasin.

 • Vernie från LEGO® BOOST är en talande, rullande och dansande robot som står till din tjänst. Han kan registrera färger, rörelser och avstånd och försvara ditt rum med sin fjädrande kanon! Men dra honom inte i fingret, även om han ber om det.
 • Frankie från LEGO® BOOST är en spinnande, munspelsspelande cyberkatt som älskar fiskben och sin mjölkflaska. Han slingrar sig, han klagar och han ÄLSKAR att bli klappad. Dra honom bara inte i svansen!
 • LEGO® BOOST AutoByggaren är en maskin som bygger ... fler maskiner! Vad den ska bygga är upp till dig. Bygg, programmera och styr AutoByggaren för att bygga ihop LEGO klossar till minirobotar och mycket annat!
 • Bygg det fullt fungerande, interaktiva musikinstrumentet LEGO® BOOST Gitarr4000 och bli en riktig gitarrmästare! Programmera sensorn att skapa ljudeffekter, och använd den inbyggda svajarmen för att skapa vibrato! Rocka loss och bygg mer!
 • LEGO® BOOST Terrängbil med multiverktyg, eller M.T.R.4, står till ditt förfogande och är redo för alla utmaningar du ger den. Ta en åktur och få den att röra sig och utföra uppgifter med hjälp av LEGO BOOST appen!
Läs mer om LEGO BOOST på LEGOs officella hemsida: https://www.lego.com/sv-se/themes/boost/products
Detaljer
 • Enkel och intuitiv programvara med ikonbaserat drag-och-släpp-gränssnitt
 • Bygginstruktioner till de 5 modellerna finns i den kostnadsfria LEGO® BOOST appen
 • Gå till LEGO.se/devicecheck för en fullständig enhetsguide
 • LEGO Boost 17101 blev kårad till Årets Toy Award vinnare 2017
 • Höjd Vernie: 27 cm
 • Den här produkten behöver batterier (ingår ej)
 • Antal bitar: 843 stk
 • Rekommenderad ålder: från 7 år
Mer information
Modell17101
EAN5702015930000
VarumärkeLEGO
LEGO Boost Kreativ verktøykasse - 5i1 modell 17101 LEGO Boost Kreativ verktøykasse - 5i1 modell 17101
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.