Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

LEGO Blommor 10289 Papegojblomma Icons Botanical Collection

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 978:-
I lager
SKU
05212-31
   

Papegojblomman är en av världens mest iögonfallande växter och kan bli upp till två meter hög. Nu kan du bygga din egen hyllning till denna extraordinära blomma med byggsetet LEGO® Papegojblomma (10289).

En vacker uppvisningsmodell för hemmet eller arbetsplatsen

Till skillnad från en riktig blomma behöver denna växt inte vattnas – vilket gör den perfekt som present till alla växtentusiaster. Blommorna och bladen kan flyttas om, så att du kan stajla växten och skapa din egen unika uppvisningsmodell med papegojblomman. Med överraskande LEGO delar som garanterat kommer att dra uppmärksamhet till sig – ser du de små lila LEGO svärden som blir blommans ståndare?

Ett givande projekt

Detta set ingår i LEGO Botanical Collection för vuxna och ger dig möjligheten att koppla av genom att skapa ett vackert blomsterarrangemang att visa upp. Det är det perfekta valet om du letar efter de bästa LEGO seten för vuxna. Kolla in andra samlarset i denna serie, som LEGO Blombukett (10280) och LEGO Bonsaiträd (10281).

 • Byggsetet LEGO® Papegojblomma (10289) är en unik gåva och ett uppslukande projekt för alla som älskar botanisk dekoration, blommor och växter, eller att bygga kreativt med LEGO delar.
 • Använd de flyttbara blommorna och bladen för att styla papegojblomman och skapa en unik uppvisningsmodell att visa upp i den svarta LEGO® krukan.
 • Kolla in de oväntade LEGO® delarna som ingår i denna modell, som de lila LEGO svärden som blir blommans ståndare.
 • Denna LEGO® Papegojblomma är perfekt för vuxna som älskar intressanta LEGO byggprojekt. Letar du efter de bästa LEGO seten att ge till vuxna? Detta set är också en fantastisk present till alla växtentusiaster.
 • Som vägledning är det längsta bladet 46 cm högt och krukan är 13 cm i diameter.
 • Med en snygg svart kruka skapad av LEGO® delar är denna vackra modell en fantastisk uppvisningsmodell som kommer att starta samtal i hemmet eller på arbetsplatsen.
 • Se modellen svaja, precis som en riktig växt, när den placeras i en lätt bris.
 • LEGO® Papegojblomma ingår i LEGO Botanical Collection. Kolla in andra byggset från sortimentet, som LEGO Blombukett (10280) och LEGO Bonsaiträd (10281).
 • LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Detaljer:

 • Antal klossar: 1173
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell10289
EAN5702016973563
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.