Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Super Heroes Avengers 76123 Captain America: Outriders attack

Alltid billigt!

  • Prismatch
  • Fri frakt över 1000:-
Vårt lågpris: 218:- kr
I lager
SKU
03192-240
   

Kör rakt in i striden mot Outriders med Captain Americas coola motorcykel i LEGO® Marvel Avengers setet 76123 Captain America: Outriders attack. Ta loss kanonerna, sätt dem i händerna på Captain America och gör dig redo för strid och fantasilek.

Den byggbara motorcykeln har plats för en minifigur, två Captain America sköldkanoner, två avtagbara kanoner (utan skjutfunktion), fäste för minifigurer och nedfällbart motorcykelstöd. Det här byggsetet för barn innehåller fyra Marvel karaktärer för att återskapa spännande scener från Marvel Avengers filmerna, bland annat minifiguren Captain America med en hjälmdel och en Avengers dräktdekoration som är nya för mars 2019.

Innehåll:

  • 4st Marvel Universe-minifigurer: Captain America och tre outriders.
  •  Captain Americas motorcykel har plats för en minifigur, 2 Captain America sköldkanoner, framhjul med avtagbara kanoner utan skjutfunktion, fästen för minifigurer, nedfällbart motorcykelstöd, lykta och flamrör.

Det här superhjälteleksetet innehåller minifiguren Captain America med en hjälmdel och en Avengers dräktdekoration som är nya för mars 2019.

Detaljer: 

  • Mått: Captain Americas fordon är 7 cm högt, 21 cm långt och 7 cm brett.
  • Antal delar: 167st
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Model76123
EAN5702016369052
VarumärkeLEGO
Ålder6, 7, 8, 9, 10

LEGO januarnyheter

LEGO januarnyheter

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.