Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Art 31203 Världskarta

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 2 354:-
I lager
SKU
06212-5
   

Dette er det største LEGO settet noensinne med hele 11 695 deler, og det byr på tre flotte kartalternativer.

Drömt om att skapa din egen karta? Nu kan du det med det enorma setet LEGO® Art Världskarta (31203). Det är det största LEGO setet hittills och kan användas för att skapa och visa upp 1 av 3 färgglada kartor.

Fokusera på kreativitet

Denna nytolkning av en klassisk världskarta låter dig visa upp din kreativitet. Du kan använda den medföljande inspirationen för att bygga kartan, eller utforma haven som du vill för att ge kartan en mer personlig stil och bygga om världen. Kontinenterna kan flyttas runt för att flytta fokus till 1 av 3 olika sektioner av världen. Anpassa den ytterligare med färgglada, klossbyggda nålar som markerar betydelsefulla platser.

LEGO set för din livsstil

Ta ett kliv tillbaka från den hektiska vardagen, fokusera på en kreativ utmaning och bygg ett vackert konstverk att visa upp hemma eller på arbetsplatsen. Ingår i en samling inspirerande LEGO byggset för vuxna med intresse för konst, design, arkitektur och populärkultur – en perfekt gåva till dig själv eller hobbyentusiasten i ditt liv som letar efter nästa projekt.

 • Bygg världen på ditt sätt med det underbara setet LEGO® Art Världskarta (31203), som ger dig 1 av 3 unika kombinationer av en världskarta att bygga, plus en helt anpassningsbar, fri byggupplevelse.
 • Rensa huvudet med detta LEGO® set med 11 695 delar, inklusive 40 väggplattor, en klossbyggd ram, 2 unika upphängningsdelar och ett plattverktyg som gör det lättare att bygga om. 
 • Med detta set kan du fördjupa dig i din passion för resor och gör-det-själv-kreativitet samtidigt som du kopplar av och laddar om. Med det medföljande soundtracket kan du följa med världen runt samtidigt som du bygger.
 • Bygg och visa upp denna unika, havsdjupsinspirerade världskarta som är full av läckra, starka färger att använda som bakgrund. För att utöka det roliga kan du bygga om kartan för att återspegla din vision av världen.
 • Denna modell är 65 cm hög och 104 cm bred och erbjuder en utmanande aktivitet för dig eller andra kartentusiaster i ditt liv som älskar gör-det-själv-projekt.
 • När du öppnar setet får du en unik ”wow-upplevelse”, medan de exklusiva instruktionerna ger en informativ och avkopplande vägledning genom byggprocessen.
 • LEGO® Art seten är perfekta samlarmodeller för vuxna att visa upp på en vägg eller hylla. Seten erbjuder en givande byggupplevelse när du hittar nya sätt att uttrycka din passion för resor och självutveckling.
 • LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, kläms, vrids, värms, böjs, repas och sträcks för att säkerställa att detta väggkonstverk med världskarta uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 11695
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell31203
EAN5702016914900
VarumärkeLEGO
LEGO Art 31203 Världskarta

Kreativ avslappning

En byggsats i en premiumbox med en fantastisk byggupplevelse.

LEGO Art 31203 World Map - LEGO for Adults

Scanna QR-kod för ljudspår

Ladda ner tillhörande ljudspår, och njut byggandet med lite bakgrundsmusik.

LEGO Art 31203 Världskarta - LEGOs största byggset någonsin

Bygg minnen - tillsammans

Bygg ett mästerverk med dina nära och kära medan ni samtidigt minns tillbaka, eller planerar era resor.

LEGO Art 31203 Världskarta Ladda ner tillhörande ljudspår

En perfekt flykt i vardagen

Dröm dig bort i färgerna och detaljerna i denna unika uppsättning.

LEGO Art 31203 Världskarta samlarmodell med över 11 500 delar

Vackert på väggen

Markera tidigare eller framtida resor på det färgglada mästerverket!

LEGO Art 31203 Världskarta med klossbyggda nålar

Bygg som du vill

Bygg världshavens djup med hjälp av olika färger, om du vill!

LEGO Art World Map
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.