Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Art 31202 Disney’s Mickey Mouse

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 170:-
I lager
SKU
12202-89
   

Om du gillar klassiska Disneykaraktärer har vi ett projekt som passar dig! Du kan bygga 1 av 2 väggporträtt med setet LEGO® Art ǀ Disney’s Mickey Mouse (31202) och njuta av ett kreativt mosaikprojekt som erbjuder aktiv avkoppling när du bygger.

Lägg lite avkopplande tid på att bygga en plattbild av antingen Disneys Musse Pigg eller Mimmi Pigg med detta byggset med 2 658 delar. Medan du bygger kan du lyssna på det medföljande soundtracket och lära dig mer om de ikoniska karaktärerna. Vill du ha en förändring? Bygg om porträttet eller samla 2 set och skapa en unik väggdekoration med både Musse och Mimmi Pigg.

Du måste inte vara konstnär eller LEGO samlare för att uppskatta detta kreativa set. Väl färdigt kan du visa upp det hemma eller på jobbet. Detta LEGO Art set ingår i en unik samling byggset med fokus på konst, musik, design och arkitektur och passar perfekt som present till någon (kanske dig själv) som letar efter ett nytt projekt.

 • Visa din kärlek för Disneys Musse Pigg eller Mimmi Pigg med mosaiksetet LEGO® Art | Disney’s Mickey Mouse (31202). Du kan visa upp konstverket på väggen eller hyllan när det är färdigt.
 • Njut av en avkopplande paus med detta LEGO® set med över 2 650 delar, inklusive 9 väggplattor, Disneyplatta, klossbyggd LEGO ram, unik upphängningsdel och ett plattredskap.
 • Detta set låter dig koppla av och ladda batterierna när du fokuserar på din passion för Disneys Musse Pigg genom att skapa konst. Med det medföljande soundtracket kan du lära dig nya saker samtidigt som du bygger.
 • För att tänja på kreativiteten ytterligare, kombinera 2 av dessa hobbyset för att skapa ett speciellt konstverk med Disneys Musse Pigg och Mimmi Pigg på en snygg bakgrund.
 • Ett porträtt är 40 x 40 cm och erbjuder 2 byggalternativ. Det är en meningsfull present till dig själv eller Disneyentusiasten i ditt liv som också älskar gör-det-själv-projekt.
 • De snygga instruktionerna guidar dig genom projektet och erbjuder en avstressande vägledning genom konsten tillsammans med avkoppling förstärkt med LEGO® kreativitet.
 • LEGO® Art seten är perfekta att visa upp på en vägg eller hylla och erbjuder vuxna som du en givande byggupplevelse samtidigt som du kan utforska din passion för kreativa, pysselrelaterade hobbyer.
 • LEGO® delar uppfyller höga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, krossas, vrids, värms, böjs, repas och sträcks för att säkerställa att denna väggkonst med Disneys Musse Pigg uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal bitar: 2658
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell31202
EAN5702016914894
VarumärkeLEGO

De ikoniska karaktärerna

Detaljerna i byggsatsen får dig att drömma dig bort under byggandet.

Göm dig bort från vardagen

Koppla av med ljudspåret som ingår.

Utforska din kreativitet

Välj ett av de två motiven du kan bygga. Om du har två set kan de byggas ihop!

LEGO Art Disneys Mickey Mouse
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.