Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Art Harry Potter 31201 Hogwartssköldar

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 076:-
I lager
SKU
12202-88
   

Harry Potter™ fans som letar efter ett projekt som återspeglar deras passion kan bygga 1 av 4 sköldar med setet LEGO® Art Harry Potter Hogwartssköldar (31201) och njuta av en avkopplande flykt till en ikonisk värld.

Bygg en mosaikbild av valfri Hogwartssköld – Gryffindor™, Slytherin™, Hufflepuff™ eller Ravenclaw™ – med detta set med 4 249 delar. Medan du bygger kan du lyssna på det medföljande soundtracket och lära dig mer om elevhemmen och Harry Potters värld. Redo för en förändring? Bygg om till en ny sköld eller samla alla 4 set för att skapa den ultimata Hogwartsskölden.

Du måste inte vara konstnär eller LEGO samlare för att uppskatta det vackra och kreativa med detta set. När det är färdigt kan du stolt visa upp det hemma eller på jobbet. Detta LEGO Art set är en del av en samling byggset med fokus på konst, musik, design och arkitektur, som är perfekta som presenter till vuxna (inklusive dig själv) som letar efter en ny hobby.

 • Visa upp din kärlek för Hogwarts™ med det vackra setet LEGO® Art Harry Potter™ Hogwartssköldar (31201), som låter dig bygga och visa upp 1 av 4 detaljerade elevhemssköldar.
 • Fly från vardagen med detta LEGO® set, med 4 249 delar, inklusive 9 väggplattor, exklusiv platta med Harry Potter™ logotyp, klossbyggd ram, unik upphängningsdel och plattverktyg.
 • Detta set låter dig fördjupa dig i din passion för både pyssel och serien om Harry Potter™ medan du slappnar av och laddar om. Med det medföljande soundtracket får du lära dig mer om elevhemmen medan du bygger.
 • Fira din passion för magi och äventyr genom att bygga och visa upp denna unika mosaikväggkonst. För ytterligare stresslindring kan du kombinera 4 set för att skapa den ultimata Hogwartsskölden.
 • Denna modell är 40x40 cm och erbjuder 4 byggalternativ och en avkopplande aktivitet till dig själv eller någon annan Harry Potter™ entusiast i ditt liv som också älskar pyssel.
 • De snygga instruktionerna guidar dig genom projektet och erbjuder en avstressande vägledning genom konsten tillsammans med kreativ LEGO® avkoppling.
 • LEGO® Art seten är perfekta för vuxna att visa upp på en vägg eller en hylla och erbjuder dig en givande byggupplevelse samtidigt som du kan utforska din passion för kreativt pyssel.
 • LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, krossas, vrids, värms, böjs, repas och sträcks för att säkerställa att denna väggkonstmodell med Hogwartssköldar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal bitar: 4249
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell31201
EAN5702016914535
VarumärkeLEGO

Slappna av med de4249 bitarna

Dröm dig bort med de speciella detaljerna i detta konstverk!

Ljudspår till byggandet

  Fly från vardagen med det soundtrack som följer med.

Ett unikt kunstverk

Välj en av de fyra vapensköldarna att bygga. Eller samla alla fyra som kan byggas ihop till en speciell tavla.

LEGO Art Harry Potter Hogwarts Crests
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.