Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Architecture 21054 Vita huset

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 875:-
I lager
SKU
04202-81
   

Njut av att bygga en ikonisk amerikansk byggnad: Vita huset. Ta en paus från vardagens stress och ladda batterierna när du återskapar de fantastiska arkitektoniska detaljerna med LEGO® klossar. Detta uppslukande byggprojekt kommer att hålla dig fokuserad och är något du kan syssla med när du har tid över. När du är klar är modellen snygg att visa upp hemma eller på jobbet.

Du är upptagen. Det känns som om du alltid är på väg någonstans. Så när du har lite tid över gillar du att ladda batterierna med att fokusera på en rolig, kreativ utmaning. Att bygga Vita huset med LEGO® klossar handlar precis om det. Upptäck detaljerna Med detta praktiska, uppslukande projekt kan du återskapa detaljerna från de nyklassiska kolumnerna på presidentens bostad och pelargången som förbinder den östra och västra flygeln med den omgivande trädgården och fontänen. Modellen LEGO Architecture Vita huset (21054) kan delas i 3 sektioner för närmare inspektion och innehåller en LEGO kloss med texten ”The White House” som sätter pricken över i på denna inspirerande uppvisningsmodell. LEGO set för din livsstil Fly från vardagens stress och koppla av när du skapar denna eleganta modell som passar bra att visa upp både hemma och på jobbet. Ingår i en samling inspirerande LEGO byggset för vuxna som är intresserade av konst, design, arkitektur och populärkultur – den perfekta presenten till hobbyentusiasten i ditt liv.

 • Denna LEGO® Architecture uppvisningsmodell av Vita huset (21054) fångar vackert den storslagna nyklassiska designen hos den världsberömda byggnaden som har bebotts av USA:s presidenter sedan 1800.
 • Njut av detta LEGO® byggset för vuxna, med detaljer som en residensvåning, västra flygeln, östra flygeln och Vita husets anslutande pelargång, plus rosenträdgården och Jacqueline Kennedys trädgård.
 • Modellen kan enkelt delas i 3 sektioner för närmare inspektion av de arkitektoniska detaljerna. Den har också en LEGO® kloss med texten ”The White House” som fulländar denna uppseendeväckande modell.
 • Om du har besökt eller drömt om att besöka Vita huset på 1600 Pennsylvania Avenue i Washington DC eller bara älskar resor, arkitektur, historia och design är detta kreativa byggset något för dig.
 • Denna byggbara LEGO® Architecture modell är 11 cm hög, 47 cm bred och 20 cm djup – en snygg uppvisningsmodell till hemmet eller kontoret. Det är också den perfekta presenten till kreativa vänner.
 • Inga batterier behövs – detta eleganta gör-det-själv-projekt handlar om att återskapa Vita huset med LEGO® klossar så att du kan fokusera på en aktivitet som gör dig utvilad och avslappnad.
 • Innehåller tydliga instruktioner så att även LEGO® nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp, plus en snygg broschyr om Vita husets historia. (Endast på engelska. Ladda ner andra språk på LEGO.com/architecture.)
 • Detta byggset för vuxna är en del av en samling inspirerande LEGO® modellset som är designade för dig, den kräsna hobbyentusiasten, som letar efter nästa kreativa projekt.
 • LEGO® byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och delar testas grundligt för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna, vilket innebär att denna miniatyrmodell av Vita huset är lika robust som den är vacker.

Detaljer:

 • Antal delar: 1483
 • Rek.ålder: från 16 år
Mer information
Modell21054
EAN5702016617368
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.