Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Architecture 21052 Dubai

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 455:-
I lager
SKU
12192-44
   

Visa upp din passion för Dubai med detta charmiga LEGO® Architecture set. Återskapa futuristiska byggnader och landmärken, Burj Khalifa, hotellet Burj Al Arab Jumeirah, Jumeirah Emirates Towers Hotel, plus Dubai Fountain och Dubai Frame. Dessa miniatyrer är roliga att bygga och intrikat detaljerade, och när de placeras tillsammans på basplattan skapar de en vacker modell att visa upp hemma eller på kontoret.

Dubai ståtar med några av världens mest spektakulära byggnader. Nu kan invånare, turister och alla som beundrar denna futuristiska stad återskapa dess ikoniska landmärken med modellsetet LEGO® Architecture Skyline Collection 21052 Dubai. Fantastiska byggnader! Detta byggset för vuxna innehåller modeller av Burj Khalifa, världens högsta byggnad som stod klar 2010, det 7-stjärniga hotellet Burj Al Arab Jumeirah, Jumeirah Emirates Towers Hotel, plus Dubai Fountain och den extraordinära Dubai Frame. Med enkla instruktioner kan även LEGO nybörjare bygga dessa detaljerade miniatyrer. Och när de visas tillsammans på basplattan kommer denna coola samlarleksak garanterat att fånga människors uppmärksamhet. Vi introducerar LEGO Architecture ... Från ikoniska landmärken till skylinemodeller – LEGO Architecture seten fångar det storslagna i världens mest berömda byggnader, monument och städer, vilket gör dem perfekta som presenter till alla som är intresserade av arkitektur, resor, historia och design.

 • Detta spektakulära LEGO® Architecture set för vuxna sammanför mycket detaljerade modeller av några av Dubais ikoniska byggnader och landmärken för att inspirera alla som beundrar denna spännande, moderna stad.
 • Burj Khalifa, Jumeirah Emirates Towers Hotel, hotellet Burj Al Arab Jumeirah, Dubai Frame och Dubai Fountain finns med i detta arkitekturset – en charmig souvenir till alla som älskar Dubai.
 • Innehåller en basplatta med Dubai-namnskylt för uppvisning. Och upptäck intressanta fakta om Dubai och modelldesignern i broschyren (Endast på engelska. Ladda ner andra språk på LEGO.com/architecture.)
 • Detta lättbyggda set lämpar sig även för nya LEGO® arkitekter. Det är en cool, kreativ present till vuxna från 16 år som bor eller har bott i Dubai, semestrat där eller drömmer om att en dag åka dit.
 • Denna kompakta skylinemodell av Dubai är 33 cm hög, 27 cm bred och 7 cm djup – den kanske inte tar upp så mycket plats, men den kommer att dra uppmärksamhet till sig oavsett var du väljer att placera den!
 • Att bygga detta batterifria byggset för vuxna är ett uppslukande, lugnande sätt att lindra stress. Så slappna av, hitta ditt inre lugn och skapa en häftig arkitekturmodell!
 • Funderar du på att köpa denna Dubai-souvenir som present till en blivande arkitekt som är LEGO® nybörjare? Inga problem. Den levereras med enkla, tryckta instruktioner i lådan.
 • LEGO® Architecture byggseten med ikoniska landmärken och skylinemodeller ger givande byggupplevelser för alla som är intresserade av arkitektur, resor, historia och design.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® byggklossarna uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket innebär att de är hållbara, kompatibla och alltid lika lätta att sätta ihop och dra isär.
 • LEGO® klossar testas grundligt för att säkerställa att varje LEGO Architecture byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna, så att din vackra Dubai-souvenir kommer att stå sig genom tiderna.

Detaljer:

 • Mått: H33 x B27 cm
 • Antal delar: 740
 • Rek.ålder: från 16 år
Mer information
Modell21052
EAN5702016688085
VarumärkeLEGO
Ålder11+

Outlet

Bästsäljare

LEGO Architecture Dubai

Ikoniska landmärken

Varje byggnad är en rolig utmaning.

Den fantastiska Burj Khalifa

Dubai-entusiaster kommer att älska de autentiska detaljerna.

Burj Al Arab Jumeira Hotel

Återskapa den ikoniska, segelformade silhuetten i LEGO-klossar!

LEGO Architecture Dubai
LEGO Architecture Dubai
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.