Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Architecture 21051 Tokyo

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 504:-
Tillfälligt slut
SKU
12192-43

Fånga Japans huvudstads färgglada livfullhet med detta LEGO® Architecture Tokyo byggset. Njut av att bygga vackra, detaljerade landmärken: TOKYO SKYTREE, Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, den körsbärsträdsfyllda parken Chidorigafuchi och Shibuya Crossing. Kombinera dem på basplattan för att skapa en iögonfallande modell att visa upp hemma eller på kontoret. 

Återskapa några av Tokyos mest berömda byggnader med denna detaljerade LEGO® Architecture Skyline Collection 21051 skrivbordsleksak. Detta är en fantastisk souvenir för alla som har besökt Tokyo och den perfekta presenten till vuxna som bor eller har bott i Japans huvudstad, eller kanske drömmer om att besöka den. Även LEGO nybörjare kan ta en paus från sina upptagna liv och njuta av denna avkopplande byggupplevelse. Ikoniska byggnader Detta byggset innehåller modeller av TOKYO SKYTREE, världens högsta fristående torn, Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower och Tokyo Big Sight. Den körsbärsträdsfyllda parken Chidorigafuchi, ett klassiskt pagodtorn och Shibuya Crossing finns också med. Tillsammans på basplattan med en Tokyo-namnskylt bildar de en kompakt, effektfull uppvisningsmodell. Vi introducerar LEGO Architecture ... LEGO Architecture seten fångar det storslagna i världens mest välkända byggnader, monument och städer. Från ikoniska landmärken till skylinemodeller – det finns något för alla som är intresserade av arkitektur, resor, historia och design.

 • Bygg denna vackra LEGO® Architecture Tokyo skylinemodell för vuxna, med autentiskt detaljerade modeller av ikoniska byggnader och landmärken, och visa upp din passion för denna färgstarka stad.
 • Detta samlarset innehåller byggbara modeller av Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, TOKYO SKYTREE, parken Chidorigafuchi, Shibuya Crossing och mer för att väcka nostalgiska minnen.
 • Denna modell innehåller en basplatta med en Tokyo-namnskylt och passar perfekt att visa upp både hemma och på kontoret. Och lär dig mer om Tokyo och modelldesignern i broschyren (Endast på engelska. Ladda ner andra språk på LEGO.com/architecture.)
 • Även nya LEGO® arkitekter kan njuta av detta lättbyggda arkitekturset, och det är en cool och kreativ japansk present till vuxna från 16 år som har varit till Tokyo, drömt om att besöka staden eller bor/har bott där.
 • Denna byggbara skylinemodell är 28 cm hög, 27 cm bred och 10 cm djup – du behöver inte mycket utrymme för att visa upp den, men dess starka färger och autentiska detaljer kommer att dra uppmärksamhet till sig!
 • Inga batterier behövs – denna arkitekturmodell för vuxna erbjuder en avstressande, avkopplande byggupplevelse med enbart LEGO® klossar. Så glöm dina bekymmer, koppla av och skapa en vacker uppvisningsmodell!
 • Funderar du på att köpa denna unika Tokyo-present till någon som är LEGO® nybörjare? Inga problem. Den levereras med enkla, tryckta bygginstruktioner. Öppna lådan och kör igång!
 • LEGO® Architecture samlarmodellerna är perfekta att visa upp och innehåller ikoniska landmärken och skylinemodeller med en rad givande byggupplevelser för alla som är intresserade av arkitektur, resor, historia och design.
 • LEGO® byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® klossar testas på alla tänkbara sätt för att säkerställa att varje LEGO Architecture byggset uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och att din Tokyo-souvenir är lika robust som den är vacker.

Detaljer:

 • Mått: H28 x B27 x D10 cm
 • Antal delar: 547
 • Rek.ålder: från 16 år
Mer information
Modell21051
EAN5702016685947
VarumärkeLEGO

Det fantastiska Tokyo tornet

Autentiske detaljer ger minnen från staden.

Gakuen Cocoon Tower

Varje byggnad ger olika roliga utmaningar.

Tokye Skytree träffar höjderna

Återskapa världens näst största torn i LEGO-stil.

LEGO Architecture Tokyo
LEGO Architecture Tokyo
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.