Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Architecture 21046 Empire State Building

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 735:-
I lager
SKU
05195-39
   

Fånga den ofantliga skalan hos den världsberömda byggnaden Empire State Building kloss för kloss med det här fantastiska LEGO® Architecture setet. Empire State Building ligger i hjärtat av New York City och tornar upp sig över omgivande skyskrapor med en antenn som har en svindlande höjd på 443 meter. Byggnationen inleddes 1930 och slutfördes 1931, men byggnaden fick sin slutliga höjd när antennen monterades 1950. Byggnaden är fortfarande ett av världens mest kända landmärken och lockar cirka 4 miljoner besökare om året. Denna LEGO Architecture modell fångar byggnadens slående symmetriska design – från de 4 ”curtain wall”-fasaderna till antenntornet i art deco-stil. Med sina 55 cm är skyskrapan den största LEGO Architecture modellen hittills (juli 2019). En basplatta med brickor föreställer Fifth Avenue med omgivande gator, komplett med gula taxibilar och en dekorativ namnskylt som fulländar den magnifika modellen.

Ta din LEGO byggteknik till en högre nivå med LEGO Architecture setet 21046 Empire State Building. Empire State Building ligger i hjärtat av New York City och tornar upp sig över omgivande skyskrapor. Byggnationen inleddes den 17 mars 1930, och den 1 maj 1931, bara ett år och 45 dagar senare, öppnades byggnaden. År 1950 blev den ännu högre när den ikoniska antennen lades till. Med sina 55 cm är det här den högsta LEGO Architecture byggnaden hittills (juli 2019) och den detaljerade samlarmodellen återskapar på ett realistiskt sätt de symmetriska linjerna hos de 4 ”curtain wall”-fasaderna och antenntornet i art deco-stil. Basplattan med brickor föreställer Fifth Avenue med omgivande gator, komplett med gula taxibilar, och modellen fulländas av en dekorativ namnskylt.

Den här modellen, som kan visas upp i 360 grader, ger en givande byggupplevelse och bildar ett ikoniskt blickfång i hemmet eller på kontoret. Den har utvecklats för alla som är intresserade av resor, arkitektur, historia och design.

Innehåll:

  • Basplatta
  • 6 gula taxibilar
  • Häfte
  • En dekorativ Empire State Building-skylt

Detaljer:

  • Mått: H55 x B20 x D12 cm
  • Antal bitar: 1767
  • Rek.ålder: från 16 år
Mer information
Modell21046
EAN5702016368338
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.