Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Land Rover Defender terrängbil - 02590

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 355:-
I lager
SKU
3233
   

Den nya Land Rover Defender från Bruder kombinerar krävande terrängkörning med Land Rovers tidlösa design. Som alla fordon från Bruder är denna nya modell en kopia trogen originalet. Både fans av märket Land Rover och alla andra som uppskattar de små detaljerna kommer att övertygas av denna modell på grund av de fina detaljerna som t.ex. motorhuvens upphöjda mönster och dess många fullt fungerande funktioner.

Motorhuven kan öppnas så att du kan se motorn och bakdörren samt sidodörrarna kan öppnas. Både den bakre, nedfällbara sittbänken och den svängbara kopplingen kan tas bort från fordonet. Tack vare fjädringen på båda axlarna kan detta leksaksfordon enkelt bemästra alla typer av terräng, precis som originalversionen. Dessutom är framaxeln styrbar tack vare den extra styrstången(medföljer) känd från Bruders traktorserie. Detta innebär att styrningen av detta fordon är rena rama barnleken.

  • Styrs via styrstång genom taket
  • Motorhuven kan öppnas
  • Avtagbara rails
  • Med reservhjul

Innehåller:

  • 1 Bruder Land Rover Defender bil med avtagbar dragkrok 02590

Detaljer:

  • Mått: 28 x 13,8 x 15,3 cm
  • Material: plast (ABS)
  • Skala: 1:16
  • Ålder: från 3 år

Tuffa leksaker i solid plast från tyska kvalitetsleverantören Bruder. Fordonen och tillbehören har unika detaljer och verklighetstrogna design.

 

Mer information
Modell02590
EAN4001702025908
VarumärkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.