Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Kumi Kreator 2-in-1 skapa egna armband

Du älskar att hitta på nya saker, vara kreativ och att skapa. Du är en Cool Maker! Med de kreativa seten från Cool Maker har du allt du behöver för att skapa oändliga designer och mästerverk. Lär dig nya färdigheter som att sy, baka, frisera hår eller sminka dig med hjälp av Cool Makers alla olika hobbypaket. Tack vare tydliga instruktioner, tillbehör och din egen kreativitet kan du skapa fantastiska kreationer.

Vårt lågpris: 355:-
I lager
SKU
05195-286
   

Ladda, snurra och skapa! Snurra för fläta vackra vänskapsarmband och halsband med Cool Maker Kumi Kreator 2-in-1. Detta DIY-paket innehåller 60 spolar med färgglada trådar och alla tillbehör du behöver för att göra upp till fem armband och två halsband. Välj ett mönster från designböckerna, eller hitta på ditt eget- möjligheterna är oändliga. Kumi Kreator 2-in-1 gör det enkelt och snabbt att skapa eleganta halsband och vänskapsarmband.

Välg fem färger och ladda spolarna i maskinen i den ordning du önskar, sen är det dags att snurra! När du vrider på handtaget så flätas ditt armband ihop på bara några minuter, ta bort det från maskinen och fäst ett vackert lås. Nu är det färdigt!

Innehåll:

  • Kumi Kreator 2-in-1
  • 60 spolar med tråd
  • Lås
  • Designbok

Detaljer: 

  • Mått: L35,6 x B8 x H28 cm
  • Rek.ålder: från  8 år
Mer information
Modell6053898
EAN778988275177
Ålder8-12
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.