Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Kinetic Sand Hink med sand och tillbehör (2,72 kg)

Kinetic Sand är originalet av den klibbiga sanden som kan formas, och som är svår att sluta leka med!

Kinetic Sand är 98% sand och 2% magi. Du kan rita i den, forma den och skapa otrolig sandkonst. Även om Kinetic Sand är gjord av äkta sand, klistrar den sig på ett magiskt sätt och torkar aldrig ut. Den magiska sanden från Kinetic Sand kommer i ett oändligt antal olika färger och som roliga uppsättningar som gör det möjligt att skapa oändliga kreationer.

Vårt lågpris: 420:-
I lager
SKU
01216-117
   

Upplev kreativt skoj med Kinetic Sand som är 98% sand och 2% magi. Dra, forma, krama ihop och skapa otrolig sandkonst med hjälp av den levande sanden. Kinetic Sand är lätt att forma och enkel att städa upp och förvara när man lekt klart. Utforska sinnena med den mjuka sanden som rör sig mellan fingrarna och uppmanar till kreativitet. Här får barnen möjlighet att låta fantasin flöda fritt och bygga nya skapelser om och om igen.

Sanden är giftfri och innehåller varken gluten eller kasein. Denna hink innehåller sand i tre olika färger samt tre verktyg. Lek med färgerna separat eller kombinera dem och skapa nya färger. Fyll cylindern, dela sanden med kniven och förvandla den sedan till vackra mästerverk.

Innehåll:

  • 1 x hink med 2,7 kg sand
  • 3 x verktyg

Detaljer:

  • Färg på sanden: Röd, gul och blå
  • Utan gluten och kasein
  • Består av 98% sand, 2% polymerer
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell6058787
EAN778988248492
VarumärkeKinetic Sand
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.