Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Kinetic Sand brun - 1000 g

-35%

Kinetic Sand är originalet av den klibbiga sanden som kan formas, och som är svår att sluta leka med!

Kinetic Sand är 98% sand och 2% magi. Du kan rita i den, forma den och skapa otrolig sandkonst. Även om Kinetic Sand är gjord av äkta sand, klistrar den sig på ett magiskt sätt och torkar aldrig ut. Den magiska sanden från Kinetic Sand kommer i ett oändligt antal olika färger och som roliga uppsättningar som gör det möjligt att skapa oändliga kreationer.

35%
Kampanjpris 108,55 167:- Du sparar: 58,-
I lager
SKU
04217-88
   

Ta med sandlådan in i vardagsrummet med denna stora sandlåda med så mycket som 1 kg sand! Kinetic Sand är en modelleringsprodukt som barn kan leka med både inomhus och utomhus, där du kan forma sanden precis som du vill. Gör ett sandslott, en sandkaka eller gräv en grop - bara fantasin sätter gränser för vad du kan göra.

Kinetic Sand är den fascinerande sanden som är fast men ändå inte klistrar sig på barnets händer. Dina händer är helt torra efter att ha lekt med sanden, och det är också lätt att städa upp. Sanden är rolig att leka med ensam, men kan också kombineras med andra Kinetic sanduppsättningar (köps separat)

Innehåller:

  • 1 kg kinetisk sand

Detaljer:

  • Volym: 1 kg
  • Färg: sandbrun
  • Utan vete, gluten och kasein
  • Vid kontakt med vatten bör det torka så att det återgår till sin ursprungliga struktur
  • Rek ålder: från 3 år

Obs! Sandleksaker ingår inte

Mer information
Modell6060998
EAN778988368886
VarumärkeKinetic Sand
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.