Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Kinetic Sand Beach Sand Kindom - sandslott leksats med 1,4 kg strandsand

Kinetic Sand är originalet av den klibbiga sanden som kan formas, och som är svår att sluta leka med!

Kinetic Sand är 98% sand och 2% magi. Du kan rita i den, forma den och skapa otrolig sandkonst. Även om Kinetic Sand är gjord av äkta sand, klistrar den sig på ett magiskt sätt och torkar aldrig ut. Den magiska sanden från Kinetic Sand kommer i ett oändligt antal olika färger och som roliga uppsättningar som gör det möjligt att skapa oändliga kreationer.

Vårt lågpris: 265:-
I lager
SKU
01226-30
   

Bygg otroliga sandslott var som helst med Kinetic Sand Beach Sand Kingdom. Detta Kinetic Sand-leksaksset innehåller 1,4 kg strandsand och allt du behöver för att bygga sandslott. Fäll ut för att avslöja en strandnära lekplats. Strandsanden från Kinetic Sand är helt utmärkt för sensorisk lek och är mer kornig i motsats till den mjuka känslan av klassisk Kinetic Sand. Denna emagiska sand är lätt att forma och bygga med och torkar inte ut, så du kan bygga om och om igen.

Du kan använda de 6 slottsformerna för att bygga sandslott och göra torn, murar, broar, sandkonst och mer. De 2 multifunktionella verktygen låter dig gräva, skära, kratta och samla din sand. När du byggt färdigt för dagen städas setet enkelt upp igen. Samla all sand i en stor boll och använd denna för att plocka upp mindre sandbitar, packa sedan allt i lådan till nästa gång.

Ta med dig det roliga från stranden hem med Kinetic Sand och bygg dina egna sandslott om och om igen.

Innehåller:

  • 1 Kinetic Sand strandsand
  • 6 former
  • 2 verktyg
  • 1 sandlåda
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: ca. 30 x 6 x 28 cm (LxDxH)
  • Volym: ca. 1,4 kg
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell6044143
EAN778988148389
VarumärkeKinetic Sand
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.