Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Kinetic Sand 10-pack - 10 olika färger i sandformar

Kinetic Sand är originalet av den klibbiga sanden som kan formas, och som är svår att sluta leka med!

Kinetic Sand är 98% sand och 2% magi. Du kan rita i den, forma den och skapa otrolig sandkonst. Även om Kinetic Sand är gjord av äkta sand, klistrar den sig på ett magiskt sätt och torkar aldrig ut. Den magiska sanden från Kinetic Sand kommer i ett oändligt antal olika färger och som roliga uppsättningar som gör det möjligt att skapa oändliga kreationer.

Vårt lågpris: 332:-
I lager
SKU
01216-112
   

Blanda, forma och skapa allt du kan tänka dig med Kinetic Sand som kommer förpackad i sandformar som föreställer slott. Detta paket innehåller hela tio olika färger så att kreativiteten kan flöda fritt. Kinetic Sand är 98% sand och 2% magi. Dra, forma, krama ihop och skapa otrolig sandkonst med hjälp av den levande sanden. Kinetic Sand är lätt att forma och enkel att städa upp och förvara i påsen när man lekt klart. Utforska sinnena med den mjuka sanden som rör sig mellan fingrarna och uppmanar till kreativitet. Här får barnen möjlighet att låta fantasin flöda fritt och bygga nya skapelser om och om igen.

Sanden är giftfri och innehåller varken gluten eller kasein. Denna påse innehåller turkos sand med glitter som kan kombineras med andra Kinetic Sand-färger eller lekset (säljs separat).

  • Kinetic Sand 10-pack med sandformar som föreställer slott
  • Sand i tio färger, bland annat blått, rött, vitt, brunt och grönt.
  • Perfekt present till barn från 3 år och uppåt

Innehåller:

  • 10 sandformar med kinetic sand i olika färger

Detaljer:

  • Mängd sand per. form: 127 gram
  • Består av 98% sand, 2% polymerer
  • Utan gluten och kasein
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell6052995
EAN778988266649
VarumärkeKinetic Sand
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.