Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Kindi Kids Snack Time Friends - Peppa-Mint - 25 cm

Upptäck Kindi Kids värld! En plats som handlar om att leka och få vänner. Kindi Kids är de sötaste förskoleflickorna någonsin. Dessa förtjusande dockor är redo för rolig lek och älskar att delta i leken på sin magiska regnbåge Kindi. Kindi Kids-dockor är fulla av liv, med glittrande ögon, snygga kläder och hår som du kan ändra. Häng med Kindi Kids till en plats där lek står främst, och se när deras Rainbow Kindi kommer till liv!

Vårt lågpris: 396:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-11

Säg hej till din nya bästa vän, Kindi Kids Snack Time Friends Peppa-Mint. Detta måste vara den mest glittrande och sprudlande vän ett barn kan ha.

Häng med och lek på Kindi Kids magiska regnbåge - Kindi. Den söta dockan är full av liv med glittrande ögon, ett huvud som guppar vid varje rörelse, färgglatt hår och härliga kläder. Peppa-Mint levereras också med sitt favoritsnacks som ni kan låtsas att hon "äter". Ta ur skeden ur skålen, tryck den mot hennes mun och se hur flingorna försvinner. Mums!

Dröm dig bort till Rainbow Kindi och upptäck en magisk förskola där Kindi Kids-äventyren kommer till liv! Här kan också Peppa-Mint träffa sina vänner, det finns nämligen fem olika Kindi Kids Snack Time Friends att samla på.

Innehåll:

  • Kindi Kids Snack Time Friends – Peppa-Mint
  • Interaktivt "Snack Time" -tillbehör med sked
  • Kläder, skor och diadem

Detaljer:

  • Höjd docka: 25 cm
  • Förp.mått: L14,5 x B10 x H31 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell22-00102
EAN0630996500071
VarumärkeKindi Kids
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.