Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Kindi Kids Snack Time Friends - kylskåp

Upptäck Kindi Kids värld! En plats som handlar om att leka och få vänner. Kindi Kids är de sötaste förskoleflickorna någonsin. Dessa förtjusande dockor är redo för rolig lek och älskar att delta i leken på sin magiska regnbåge Kindi. Kindi Kids-dockor är fulla av liv, med glittrande ögon, snygga kläder och hår som du kan ändra. Häng med Kindi Kids till en plats där lek står främst, och se när deras Rainbow Kindi kommer till liv!

Vårt lågpris: 311:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-12

Rainbow Kindi är fullt av lekfull personlighet precis som detta kylskåp från Kindi Kids. Kindi Kids-dockorna älskar att hämta isbitar från det söta kylskåpet. Ställ koppen på hållaren och tryck. Wow! Det kommer isbitar. Nu kan dockorna ta sig ett glas uppfriskande isvatten.

Snurra på kylskåpsmagneten för att se äggen "fnissa" i äggkartongen. Kylskåpet rymmer upp till 10 Shopkins. Shopkins är livsmedel i Kindi Kids-världen. Kylskåpet levereras med 4 exklusiva Shopkins - två söta ägg, två isbitar och ett salladshuvud.

Dröm dig bort till Rainbow Kindi och upptäck en magisk förskola där Kindi Kids-äventyren kommer till liv! Här kan du lära känna de fem bedårande Kindi Kids-dockorna Peppa-Mint, Donatina, Jessicake, Marsha Mello og Rainbow Kate. I Rainbow Kindi handlar varje dag om att leka, lära sig nya saker och få nya vänner.

Innehåll:

  • Kindi Kids – kylskåp
  • 4 x Shopkins

Detaljer:

  • Mått: L20 x B10 x H22,5 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell22-00106
EAN0630996500200
VarumärkeKindi Kids
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.