Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Kindi Kids Fun Time Friends Pirouetta docka med rosa hår och Shopkins tillbehör

-39%

Upptäck Kindi Kids värld! En plats som handlar om att leka och få vänner. Kindi Kids är de sötaste förskoleflickorna någonsin. Dessa förtjusande dockor är redo för rolig lek och älskar att delta i leken på sin magiska regnbåge Kindi. Kindi Kids-dockor är fulla av liv, med glittrande ögon, snygga kläder och hår som du kan ändra. Häng med Kindi Kids till en plats där lek står främst, och se när deras Rainbow Kindi kommer till liv!

39%
Kampanjpris 245:- 402:- Du sparar: 157,-
I lager
SKU
02216-117
   

Kindi Kids "Fun Time Friends" är de sötaste förskolebarnen. Dessa förtjusande små tjejer är fulla av skoj och lek och älskar att åka till Rainbow Kinder - en plats där varje dag handlar om att leka tillsammans och få vänner. Stil och charm, och det sötaste ansiktet - Pirouetta dansade innan hon kunde gå. "Övning ger färdighet" är mottot för denna Kindi Kid-docka och perfektion är hennes mål. Men ibland är det för mycket för hennes Shopkins och de måste påminna Pirouetta att ta en paus med sina vänner.

Klädd i sin glittrande rosa Tutu, som matchar ränderna i håret och hennes balettbåge. Plocka upp henne och se Pirouetta komma till liv. Med stora, glittrande ögon rör sig huvudet. Pirouetta är redo för dagis. Hennes glänsande balettskor i guld kan tas av och kläderna kan bytas ut. Kolla in hennes två söta Shopkins med dess magiska egenskaper för mer nöje - en glittrande stjärnpinne som Pirouetta kan hålla i handen och en söt liten makaron med fyllningar.

Följ med Pirouetta och hennes vänner på Rainbow Kinder, en värld av fantasi och upptäckter, där allt kommer till liv. De kan knappt bärga sig över att ha en magisk dag med dig!

  • Kindi Kids Fun Time Friends Doll - Pirouetta
  • Dockan har ett huvud som nickar när du lyfter henne
  • Med två Shopkins tillbehör
  • Med avtagbara kläder och skor

Innehåll:

  • 1 Kindi Kid Pirouetta docka
  • 2 Shopkins
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Längd: ca. 25 cm
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell50060
EAN630996500606
VarumärkeKindi Kids
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.