Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Kindi Kids Fun Time Friends Bella Bow - docka med blått hår och Shopkins tillbehör

-51%

Upptäck Kindi Kids värld! En plats som handlar om att leka och få vänner. Kindi Kids är de sötaste förskoleflickorna någonsin. Dessa förtjusande dockor är redo för rolig lek och älskar att delta i leken på sin magiska regnbåge Kindi. Kindi Kids-dockor är fulla av liv, med glittrande ögon, snygga kläder och hår som du kan ändra. Häng med Kindi Kids till en plats där lek står främst, och se när deras Rainbow Kindi kommer till liv!

51%
Kampanjpris 196:- 402:- Du sparar: 206,-
I lager
SKU
02216-115
   

Kindi Kids «Funtimes Friends» är små söta förskolebarn, som alltid är klara för magiska äventyr. Tjejerna är fulla av glädje och lek, och älskar att gå till Rainbow Kinder – en förskola där man leker och träffar nya vänner.

Bella Bow Kindi Kids-dockan har en stor rosett som går från topp till tå, hon älskar rosetter. Bella Bow kan vara tystlåten, men det är inte för att hon inte kan prata, men hon gillar att lyssna på samtalen runt sig. Hon lyssnar gärna helt tills hon upptäcker något annat kul (vilket händer hela tiden). Bella är en fantastisk värdinna, hon älskar att bjuda sina Shopkins vänner till olika tebjudningar. Det är så spännande! Bella Bow är klädd i en söt festklänning, och har en stor rosa rosett i satäng. Hon har ljusblått hår med rosa slingor som passar ihop med hennes stora rosett. Plocka upp henne och se hur Bella Bow väcks till liv.

Bella Bow har stora gnistrande ögon och ett sött huvud som kan röra på sig. Hon har avtagbara skor och kläder. Kolla in hennes två söta Shopkins tillbehör med magiska egenskaper för en rolig lekstund – en söt liten rosa tekopp som Bella kan hålla i handen, och en matchande tekanna. Häll upp från tekannan och se hur magiskt te kommer ut.

Följ med Bella Bow och hennes vänner till Rainbow Kinder, en värld av fantasi och magiska ögonblick, och se hur allt blir till verklighet. Bella Bow och hennes vänner gläder sig till en magisk dag med dig!

  • Kindi Kids Fun Time Friends docka – Bella Bow
  • Dockan nickar när du lyfter henne
  • Två Shopkins tillbehör
  • Avtagbara kläder och skor

 Innehåll:

  • 1 Kindi Kid Bella Bow docka
  • 2 Shopkins tillbehör

Detaljer:

  • Höjd docka: ca 25cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell50116
EAN630996501160
VarumärkeKindi Kids
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.