Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

KidzRobotix burkrobot - STEAM experimentsats från 8 år

-60%

KidzLabs - pedagogiska leksaker med vetenskapliga experiment och lättmonterade, motoriserade experiment- och byggsatser för barn

KidzLabs har roliga, lärorika vetenskapspaket och experiment som inspirerar barn och unga att ställa frågor och undersöka det de undrar över. Seten från KidzLabs är baserade på STEM-principerna från astronomi, biologi, kemi, optik, magnetism och mycket mer.

KidsRobotix serien innehåller ett antal byggsatser som är lätta att montera, där barn kan skapa motoriserade, mekaniska leksaker, samtidigt som de lär sig grundprinciperna för mekanik och robotar. Uppsättningarna visar barnen hur enkla motorer kan användas för att skapa en mängd olika effekter. Experimentseten har sin unika design och olika funktioner som lär barnen mekaniska underverk. KidzRobotix utvecklar barns STEM-färdigheter!

Kampanjpris 75:- Vårt lågpris: 186:-
60%
Du sparar: 111:-
Tillfälligt slut
SKU
03192-199

Lek och lär med KidzRobotix och bygg en robot med en tom läskburk (ingår ej) med hjälp av denna burkrobot experimentsats. Gör en gungande, storögd robot eller ett läskigt robotmonster av en tom läskburk. Burkar kan vara coola! Experimentera och utveckla ett intresse för STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Maths).

Innehåller:

  • KidzRobotix experimentsats burkrobot

Detaljer:

  • Mått förpackning: 24 x 16,5 x 6,5 cm (HxBxD)
  • Ålder: från 8 år
  • Kräver liten stjärnskruvmejsel (ingår ej)
Mer information
Modell270530
EAN7317442705305
VarumärkeKidzLabs
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.