Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

KidKraft Poppy dockhus

KidKraft - stora dockskåp och leksakskök i trä.

KidKraft har som mål att sprida glädje och uppmuntra till kreativt lärande. Barnen börjar tidigt med rollek, de leker familj med dockor, lagar mat i leksaksköket och leker ut situationer som de känner till från det verkliga livet i sina dockhus. KidKraft tillverkar detaljerade, färgglada och härliga dockhus och leksakskök i trä. Detta är leksaker med många funktioner som underhåller barnen i flera timmar. Tack vare att leksakerna är så stora kan barnen leka tillsammans utan att behöva vänta på tur.

Vårt lågpris: 1392:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09182-167
   

Ge plats åt stora drömmar med detta härliga KidKraft Poppy dockhus. Det nästan 120 cm höga dockskåpet rymmer mycket lek, utan att ta upp för mycket golvyta. Med tre våningar och fyra rum finns det mycket plats att leka på för dina dockor. Ytterdörren och fönsterna kan öppnas och är greppvänliga för små händer.

Hela nedervåningen består av ett kök med plats för matbord och stolar. På andra våningen finns det ett vardagsrum och en toalett. På den översta våningen hittar du ett sovrum i rosa toner. Alla rum har fina tapeter och olika detaljer som barnet kan upptäcka. Det medföljer en uppsättning möbler så att dockorna kan flytta in direkt.

  • Tre våningar
  • Öppningsbara fönster och dörrar
  • 11 tillbehör och möbler ingår
  • Passar för dockor upp till 30

Detaljer: 

  • Storlek: 64 x 33 x 112 cm
  • Material: trä, MDF och plast

OBS! Måste monteras.

Mer information
Modell65959
EAN706943659595
VarumärkeKidKraft
Ålder3-7

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.