Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Kidkraft Deluxe Lektält Tipi - orange

KidKraft - stora dockskåp och leksakskök i trä.

KidKraft har som mål att sprida glädje och uppmuntra till kreativt lärande. Barnen börjar tidigt med rollek, de leker familj med dockor, lagar mat i leksaksköket och leker ut situationer som de känner till från det verkliga livet i sina dockhus. KidKraft tillverkar detaljerade, färgglada och härliga dockhus och leksakskök i trä. Detta är leksaker med många funktioner som underhåller barnen i flera timmar. Tack vare att leksakerna är så stora kan barnen leka tillsammans utan att behöva vänta på tur.

Vårt lågpris: 827:-
I lager
SKU
02183-136
   

Kidkraft Deluxe Tipi är det perfekta gömstället för små barn med stor fantasti!

Pinnarna i tipin är gjorda av bambu och tipin är tillverkad av kanvastyg, vilket gör att tältet är väldigt lätt och hållbart. De två fönstren är gjorda av meshtyg och öppningen på tältet kan rullas åt sidan när du vill släppa in luft. När barnen har lekt färdigt är det väldigt enkelt att vika ihop tältet. 

  • Lätt att montera och vika ihop
  • Mått: 121,92 x 121,92 x 162,05 cm
  • Ålder: Från 3 år
Mer information
Modell00213
EAN706943002131
VarumärkeKidKraft
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.