Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

KidKraft Classic Kitchenette - rosa

KidKraft - stora dockskåp och leksakskök i trä.

KidKraft har som mål att sprida glädje och uppmuntra till kreativt lärande. Barnen börjar tidigt med rollek, de leker familj med dockor, lagar mat i leksaksköket och leker ut situationer som de känner till från det verkliga livet i sina dockhus. KidKraft tillverkar detaljerade, färgglada och härliga dockhus och leksakskök i trä. Detta är leksaker med många funktioner som underhåller barnen i flera timmar. Tack vare att leksakerna är så stora kan barnen leka tillsammans utan att behöva vänta på tur.

Vårt lågpris: 972:-
Tillfälligt slut
SKU
09172-80

KidKrafts rosa kök är ett fint, detaljerat leksakskök där ditt barn kan leka och laga goda middagar. Det här gulliga barnköket är utrustat med ugn, spis med två plattor och diskho samt har plats för förvaring av såväl kastruller som leksaksmat. Ugnsluckan, lådan och skåpet går både att öppna och stänga. Ett riktigt drömkök för alla små mästerkockar!

  • Storlek: 67 x 35 x 63 cm.
  • Rekommenderad ålder: Från 3 år.
Mer information
Modell53383
EAN706943533833
VarumärkeKidKraft
Ålder3-6
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.