Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Kid Made Modern Mystic Jewelry Kit - hobbyset med 335 pärlor

Kid Made Modern önskar att inspirera barn och föräldrar till att använda sin fantasi och bli mer kreativa. Produkterna kombinerar nyskapande design med hög kvalitet, de är miljövänliga och består av material som uppfyller stränga säkerhetstest. Kid Made Modern använder aldrig blisterokaninger i sina produkter, de undviker att använda traditionell plast i sina förpackningar och väljer hellre lösningar baserade på majs.

Vårt lågpris: 160:-
I lager
SKU
05206-112
   

Inspirerad av det magiska, mystiska och glittrande, har detta hobbyset allt den blivande designern behöver för att skapa vackra smycken och accessoarer till sig själv och sina vänner.

Detta set från Kid Made Modern är perfekt för alla nivåer, både för nybörjare och mer erfarna hobbyentusiaster. Detta smyckestillverkningsset innehåller flera olika pärlor och tråd i många varianter, så att du kan göra vackra smycken, armband och liknande. Släpp loss din fantasi och skapa din alldeles egna drömska design. För att enkelt hålla koll på dina hobbyprylar kan du förvara pärlutrustningen i den smarta och dekorativa stjärnasken. Hobbyset är en bra aktivitet för regniga dagar eller en lugn aktivitet för en grupp vänner.

Innehåll:

 • 335 pärlor
 • 6 amuletter
 • 3 hängsmycken
 • 4 band
 • Instruktioner

Detaljer:

 • Rek.ålder: från 6 år

  Mer information
  ModellK535
  EAN815219029649
  VarumärkeKid Made Modern
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.