Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Keenway körskola med ljud för barn - från 18 mnd

Keenway - roliga aktivitetsleksaker till barn 

Keenway tillverkar innovativa, säkra och billiga leksaker av hög kvalitet till baby och barn. Aktivitetsleksaker, leksaker med ljud och ljus, gåvagnar, musikleksaker - utbudet är brett och Keenways alla leksaker engagerar och underhåller barnen i timmar.

Vårt lågpris: 305:-
Tillfälligt slut
SKU
5367

Keenway Driving School with Sound for Kids är en rolig aktivitetsleksak för de små. Styr, tuta, tryck och hör roliga ljud och musik.

Körskolan från Keenway har en rörlig ratt, växelspak, tuta och blinkers. Och det blir extra roligt med alla ljud! Låt barnet titta i spegeln för igenkänning, tryck på knapparna för roliga ljud och musik och styr med ratten. Tryck på knappen på ratten så hörs ljudet från ett bilhorn. Tänd varningslamporna när en situation uppstår och lägg i backen för att backa.

En rolig leksak som hjälper barnet att utveckla motoriska färdigheter, liksom det utlöser nyfikenhet och sensorisk utveckling hos de små hoppfulla förarna.

Tut tut, här kommer jag!

Innehåller:

  • Keenway körskola

Detaljer:

  • Batterikrav: 3xAA (ingår)
  • Rek ålder: från 18 månader.
Mer information
Modell13701
EAN008521137014
VarumärkeKeenway
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.