Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Keel Toys lejon - gosedjur 25 cm

Keel Toys tillverkar gosiga mjukisdjur som föreställer mängder av olika djur 

De mjuka, klassiska och gosiga mjukisdjuren från Keel Toys blir snabbt barnets bästa vän. Välj bland ett stort utbud ac klassiska gosedjur utformade som husdjur, vilda djur eller fantasidjur som enhörningar och pegaser. Gosedjuren från Keel Toys kommer i olika storlekar och passar perfekt när du är på jakt efter gosedjur av hög kvalitet och med många detaljer.

Vårt lågpris: 162:-
I lager
SKU
08206-41
   

Ett sött och mjukt gosedjur i form av ett lejon. De vilda kramdjuren från Keel Toys har realistiska detaljer, och detta lejon är inget undantag med sin gyllene man och vita "skägg". Lejonet har brun, mjuk päls av hög kvalitet och vita detaljer. Ögonen är stora och bruna, med ett svart ögonlock.

Lejonet är socialt och lever i flockar, till skillnad från andra katter. Hanlejonet är känt för sin karakteristiska man.

Innehåll:

  • 1 x lejon

Detaljer:

  • Längd: 25 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
  • Endast handtvätt
Mer information
ModellSW6153
EAN5027148061538
VarumärkeKeel Toys
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.