Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Jurassic World Mega Dual Attack - Armagasaurus dinosaurie

Dinosaurier, figurer och lekset från Jurassic Park och Jurassic World.

Dinosaurier är spännande och läskiga varelser som är otroligt populära bland barn och vuxna. Barnen kan hitta på historier och äventyr där dessa gigantiska och förhistoriska bjässar står i centrum. Filmerna Jurassic Park och Jurassic World tar med barnen till en värld där dinosaurier finns och människorna har förlorat kontrollen över de farligaste varelserna som någonsin levt på denna jord.

Vårt lågpris: 317:-
I lager
SKU
10195-52
   

Låt dig inspireras! Hitta på spännande dinoäventyr med denna fantastiska Armagasaurus-figur från Jurassic World. Dinosauriefigurerna från Action Dual Attack-serien låter dig återskapa dina favoritscener från filmerna om Jurassic World. Slåss mot andra dinosaurier och låt Jurassic World ta dig med till en värld dinosaurierna fortfarande regerar världen och upplev kritaperioden med alla dess unika varelser hemma i barnrummet.

Armagasaurus starkaste egenskap är dess enorma muskler, och om du trycker på en av de två knapparna på dess rygg kan du se hur dinosaurien slänger med svansen och vrider på sitt enorma huvud för att skrämma bort eventuella hot.

Ladda ner gratisappen Jurassic World Facts för att hitta spännande fakta om dinosaurierna från Jurassic World. Skanna koden på dinosauriens ben för att se fakta och jämföra med andra.

Innehåll:

  • Jurassic World Mega Dual Attack Armagasaurus dinosaurie
  • Dino Rivals collector card – samlarkort

Detaljer:

  • Art: Armagasaurus
  • Material: plast 
  • Förp.mått: L36 x B9 x H21,5 cm 
  • Rek.ålder: från 4 år

Mer information
ModellGFH09
EAN887961761825
VarumärkeJurassic World
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.