Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder 03051 John Deere med frontlastare och skopa

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 397:-
I lager
SKU
276
   

Leksakstraktorn från Bruder föreställer en John Deere och kommer med detaljerad design. Traktorn levereras med en avtagbar frontlastare och skopa så att du kan gräva, lasta och flytta material precis som med en riktig traktor. Motorhuven kan öppnas och det finns möjlighet att koppla till andra tillbehör både fram och bak.

  • Längd 44 cm.
  • Skala 1:16.
  • Rek.ålder. från 3 år.
Mer information
Modell03051
EAN4001702030513
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.