Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Intex Fashion Mat - uppblåsbar badmadrass - 183x69 cm - fiskar

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 100:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12172-105-1
   

Förbered dig på avkopplande sommardagar med denna uppblåsbara badmadrass från Intex med härligt fiskmotiv! Fashion Mat badmadrass har en vacker design med färgglada fiskar och har två luftkammare som är lätta att blåsa upp. Den uppblåsbara madrassen är perfekt att använda för att koppla av i poolen, och den är även trevlig att ta med till stranden. Madrassens storlek är 183 x 69 cm och den tål upp till 100 kg, och den passar lika bra för barn från 5 år som för vuxna.

Innehåller: 

  • Intex luftmadrass - fiskar

Detaljer:

  • Mått: 183x69cm
  • Material: Vinyl 0,25mm
  • Ålder: från 5 år

OBS: Pump ingår inte, men måste köpas separat. Används under uppsikt av en vuxen.

Mer information
Modell59720EU
EAN6941057408859
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.