Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Intex Sun Shade Pool - Uppblåsbar barnpool med soltak - 295 liter - gul

Intex har producerat bassänger, pooler, uppblåsbara badleksaker, badmadrasser och simutrustning i över 40 år. Deras sortiment innehåller innovativa produkter med häftig design som passar hela familjen.

Vårt lågpris: 318:-
I lager
SKU
3913-1
   

Denna vackra Sun Shade pool från Intex har ett praktiskt soltak så att de små skyddas från solen medan de badar. Taket kan enkelt tas bort om så önskas. Poolen är 157 x 157 x 122 cm stor och rymmer 295 liter. Den uppblåsbara poolen är vit och gul med ett roligt havstema. Lär barn från 2 års ålder om vattenaktiviteter i trädgården med denna roliga pool. Barn älskar vatten och vad är lättare än att ta barnen ut i trädgården för lek och nöje?

Den är enkel att installera och lätt att underhålla. Det rekommenderas att placera den på en plan yta, utan skarpa kanter och liknande. Se också till att ytan rengörs innan du blåser upp poolen. Ta gärna poolen ur lådan och låt den sträcka ut sig lite i solen innan den blåses upp.

Innehåller:

  • Uppblåsbar pool med avtagbart soltak
  • Reparationssats
  • Avtappningsventil

Detaljer:

  • Mått: 157 x 157 x 122 cm
  • Färg: gul och vit
  • Rek ålder: från 2 år

Obs: Används under övervakning av en vuxen. Pump säljs separat. Placera poolen på en plan yta

Mer information
Modell57470NP
EAN6941057402567
VarumärkeIntex
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.