Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Imaginext Jurassic World Dominion Break Out Dino Hauler leksats - fordon med dinosaurie och figur

Dinosaurier, figurer och lekset från Jurassic Park och Jurassic World.

Dinosaurier är spännande och läskiga varelser som är otroligt populära bland barn och vuxna. Barnen kan hitta på historier och äventyr där dessa gigantiska och förhistoriska bjässar står i centrum. Filmerna Jurassic Park och Jurassic World tar med barnen till en värld där dinosaurier finns och människorna har förlorat kontrollen över de farligaste varelserna som någonsin levt på denna jord.

Vårt lågpris: 592:-
Medlemspris 235:-
I lager
SKU
01233-12
   

Med detta lekset inspirerat av Jurassic World Dominion kan barn "fånga" dinosaurier precis som i filmen. Kör lastbilen för att fånga dinosaurier på fri fot i vardagsrummet med Break Out Dino Hauler-fordonet och dinosauriefigurerna. Bilen har en projektilkastare för att fånga dinosaurier och gott om förvaringsutrymme för att hålla dem inne. Men se upp... när barnen kör fram lastbilen kommer dinosaurien rasa vilt tills den löser sig ut ur munnen.

Innehåller:

  • Chaufför-figur
  • Dinosaurie-figur
  • Munkorg för dinosaurie
  • Projektilkastare

Detaljer:

  • Mått: 28 x 18  x 38 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellGVV50
EAN887961933482
VarumärkeJurassic World
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.