Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Hot Wheels Ultimate Series Mega Car Wash - biltvätt

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels kommer med olika funktioner och spännande detaljer som tar lekstunden till nästa nivå. Hot Wheels kommer i regnbågens alla färger och i många olika storlekar, det finns något för alla smaker. Unga och gamla bilentusiaster kan samla på bilar, lekset och andra tillbehör från Hot Wheels.

Vårt lågpris: 423:-
Tillfälligt slut
SKU
08195-09

Det häftiga leksetet från Hot Wheels föreställer en biltvätt och kommer med ett transportband som förflyttar den medföljande bilen genom tvätthallen. Placera Color Shifters-bilen på bandet och kläm på vattentornet för att se hur bilen ändrar färg när den blir blöt! Urhäftigt!

Hot Wheels Mega biltvätt kommer med funktioner som får den att efterlikna en riktig biltvätt. När bilen kommer ut på andra sidan kommer den att vara skinande ren, men i en helt ny färg! Låt barnen uppleva magiska ögonblick och kreativ lek med detta roliga lekset från Hot Wheels.

Innehåll:

  • Hot Wheels Mega Car Wash 
  • 1 x Color Shifters Car 

Detaljer:

  • Mått: L50 x B45,7 x H45,7 cm 
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
ModellFTB66
EAN887961639889
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.