Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hot Wheels City Ultimate Garage - med 4 våningar och 2 bilar

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels med en mängd spännande funktioner, olika detaljer, böjda banor, bilar med nästan magiska förmågor - lägg tillrätta för fartfyllda äventyr i barnrummet med häftiga bilbanor. Bilarna från Hot Wheels finns i alla färger, storlekar och med olika funktioner som gör lekstunden ännu mer spännande. Utnyttja det enorma utbudet av bilar, banor, garage, lekset och tillbehör och bjud in vänner och familj för fartfylld lek. Antar du utmaningen?

Vårt lågpris: 1 478:-
I lager
SKU
09182-220
   

Stort Hot Wheels City Ultimate Garage med 4 våningar, dubbel loop och en överraskande hajattack. Parkeringsgaraget har plats för upp till 90 bilar och 2 bilar ingår.

Detta snygga och stora Ultimate garage från Hot Wheels erbjuder oändliga timmar av actionfylld lek. Detta enorma lekset erbjuder parkering för så många som 90 bilar, har en dubbel slinga och en överraskande hajattack. Kör upp bilarna med hissen med en knapptryckning och välj vilken våning bilarna ska till, om det är till våning 2 eller 4. Hissen har plats för 2 bilar som du kan köra upp samtidigt.

Kör ikapp bilarna neråt och se dem göra ett magiskt stort hopp. Längst ner kan du köra bilarna i den stora slingan genom att dra i spaken. I slingan kan man köra två bilar samtidigt, vilken bil kommer fram först? Du kan även köra bilen i slingan igen och låta dem köra igenom hajen, vilken bil blir uppäten? Längst ner i garaget kan bilarna åka förbi verkstaden och sedan fylla på tanken, innan de är redo för ett nytt race.

Hot Wheels Garage kan kopplas till andra Hot Wheels lekset (säljs separat).

Innehåller:

  • Hot Wheels Ultimate garage
  • 2 Hot Wheels bilar

Detaljer:

  • Mått: ca. 43 x 63 x 76 cm
  • Ålder: från 5 år

 

Mer information
ModellFTB69
EAN887961639902
VarumärkeHot Wheels
Ultimat Hot Wheels garasje med loop Ultimat Hot Wheels garasje med loop

Ta hissen

Hissen kan transportera 2 bilar till toppen med en knapptryckning.

4 etajser og 2 metallbiler inkludert 4 etajser og 2 metallbiler inkludert

Hajattack

Dubbelspårig loop med överraskande hajattacker.

Med overraskende haiangrep og verksted Med overraskende haiangrep og verksted

Verkstad

Fixa bilarna och fyll tanken för nya spänningslopp.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.