Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Hot Wheels Track Builder Unlimited Multi-Lane Speed Box

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels kommer med olika funktioner och spännande detaljer som tar lekstunden till nästa nivå. Hot Wheels kommer i regnbågens alla färger och i många olika storlekar, det finns något för alla smaker. Unga och gamla bilentusiaster kan samla på bilar, lekset och andra tillbehör från Hot Wheels.

Vårt lågpris: 342:-
I lager
SKU
05205-104
   

Utnyttja tyngdkraften med Hot Wheels Track Builder Multi-Lane Speed Box. Fäst banan till vilket bord, stol eller hylla som helst och susa ner för 4-fältsbanan och gör spektakulära hopp och härliga stunts. Byggsetet kan sättas ihop på olika sätt och du bestämmer själv hur den ska se ut.

Locket på den här lådan fungerar som utskjutningsramp för dina bilar och när du är färdig kan du lägga alla delarna i lådan och sätta på locket för praktisk förvaring. Detta lekset passar perfekt för alla som gillar fart och spänning. Det medföljer också en bil att göra stunts med.

Detaljer:

  • Mått: L35 x B18 x H21 cm
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellGLC95
EAN887961836806
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.