Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Hot Wheels Track Builder Speed Clamp Pack - Stuntbana med 1 bil

-35%

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels kommer med olika funktioner och spännande detaljer som tar lekstunden till nästa nivå. Hot Wheels kommer i regnbågens alla färger och i många olika storlekar, det finns något för alla smaker. Unga och gamla bilentusiaster kan samla på bilar, lekset och andra tillbehör från Hot Wheels.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

35%
Kampanjpris 126:- Vårt lågpris: 194:- Du sparar: 68,-
I lager
SKU
11206-15
   

Klara färdiga gå! Bygg ihop stuntrampen från Hot Wheels Track Builder. Detta paket är perfekt för de som älskar stunts och hjälper barn att höja banan för den ultimata stunt-showen. Börja köra med ett stunt eller bygg in i mitten av en väg för en större utmaning. Banans startbas har en spännmekanism som gör det enkelt att fästa på vilken yta som helst, till exempel ett bord, en stol eller en hylla. Detta paket är en del av flera Hot Wheels Track Builder-paket (säljs separat), kombineras med andra paket för ännu roligare!

Innehåll:

  • 1 startbas
  • 4 bandelar
  • 4 fästen
  • 1 bil

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
ModellGLC92
EAN887961836752
VarumärkeHot Wheels
Ålder6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.