Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hot Wheels Spinwheel Challenge bilbana med 1 Hot Wheels bil

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels med en mängd spännande funktioner, olika detaljer, böjda banor, bilar med nästan magiska förmågor - lägg tillrätta för fartfyllda äventyr i barnrummet med häftiga bilbanor. Bilarna från Hot Wheels finns i alla färger, storlekar och med olika funktioner som gör lekstunden ännu mer spännande. Utnyttja det enorma utbudet av bilar, banor, garage, lekset och tillbehör och bjud in vänner och familj för fartfylld lek. Antar du utmaningen?

Vårt lågpris: 526:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05205-84
   

Detta spännande Hot Wheels paket innehåller allt barn behöver för att uppleva högpresterande köregenskaper. Med det snurrande hjulet, två launchers och en medföljande bil kan barnen utmana sig själva och varandra att skjuta ut bilarna i banan. Susa genom det snurrande hjulet och träffa poängtavlorna på hjulet för att få poäng. Högsta poäng vinner.

Detta Hot Wheels lekset hjälper barnet att utveckla motoriska färdigheter, tajming och tävlingsanda.

Innehåller:

  • Hot Wheels Spinwheel Challenge bilbana
  • 1 Hot Wheels bil 

Detaljer:

  • Mått: 100 x 61 x 31 cm (LxBxH)
  • Ålder: från 5 år
Mer information
ModellGJM77
EAN887961813975
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.